Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen a kapcsolatotok...

Lányok! Milyen a kapcsolatotok apukátokkal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 23:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb már nem is lehetne. Eleve nem akart gyereket, és főleg nem lányt. Ez meg is pecsételte a kapcsolatunkat. Anyu meghalt 13 éves koromban, utána teljesen megkattant. Azt mondta, ő nem szenved egy gyerekkel, be akart adni intézetbe. Majd azt mondta, hogy bukjak meg szakközépben, mert akkor tovább kapjuk az árvaságit, meg a családit... Volt, hogy 2 hétig nem szólt hozzám, de sosem árulta el, hogy miért. Szenteste nem jött haza, így egyedül "ünnepeltem" .
2010. febr. 25. 21:16
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Kislánykoromban nagyon nem bírtuk egymást. Ha ő bejött, én kimentem, és fordítva. Mára ez megváltozott, 180 fokos fordulatot vett, és szinte elválaszthatatlanok vagyunk. :) Nem tudom, mi okból, de így van. :)

(23/L)

2010. febr. 26. 13:15
 43/46 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jó:)

23/L

2010. febr. 26. 14:00
 44/46 anonim ***** válasza:

Bár a szüleim elváltak négy éves koromban, de apuval a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk. Bármit elmondhatok neki, nem neheztelek rá, megértem a szüleim döntéseit, pedig anyu nagyon utálja apát. Őszintén szólva nem értem, hogy ennyi idő után miért utálja. Legtöbbször tisztességesen járt el velem kapcsolatban, nem is lehetne jobb. Talán, csak ha együtt élnénk még mindig. :)

21/L

2010. febr. 26. 14:26
 45/46 anonim válasza:
100%

Nekem is nagyon jó!:)

Én voltam az első gyereke (ráadásul lány)

ezért igyekezett minnél jobban elkényeztetni!:D

de nemhinném h sikerült mert az anyukám mindig megállitotta mielött megvásárolta volna nekem az egész boltot!:D

Nagyon szeretem.:))

2010. febr. 26. 15:37
 46/46 anonim ***** válasza:
alapból jó, de próbálok nem túl sokat lenni kettesben vele, mert akkor ez megváltozna... mivel emberileg nem nagyon hasonlítunk.
2010. júl. 24. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!