Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen a kapcsolatotok...

Lányok! Milyen a kapcsolatotok apukátokkal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 23:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen. Lelépett, állítólag másfél éves koromban.

Tojik a fejemre.

2010. febr. 24. 08:00
 22/46 anonim ***** válasza:
85%
Örülök ha nem látom... szerencsére nem is szoktam, max. kéthavonta egyszer az utcán.
2010. febr. 24. 08:23
 23/46 anonim ***** válasza:
87%
Vannak rosszabb napjai,amikor nem igazán lehet vele beszélgetni. De ezt leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk. Amit csak tud megtesz értem/értünk. És teszteli az udvarlóimat. ;) 21/L
2010. febr. 24. 08:49
 24/46 anonim ***** válasza:
93%

ő az a férfi a férjemen kívül, akiért bármit megetnnék :) és az egyetlen ember ezen a világon, aki előtt NINCS titkom :)

28/n

2010. febr. 24. 09:11
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
00:16 - Igazat írtam, miért kell lepontozni? Apám megvert egy házi feladat hiányért, soha nem bízott bennem, anyut idegileg és anyagilag kihasználja, öcsém a kedvence, akit elkényeztet, a nőket nem tiszteli, mégis hogy legyek vele jóban?
2010. febr. 24. 09:16
 26/46 anonim ***** válasza:
92%
Jó volt, de ma már nem mondanám, hogy felhőtlen. Mióta megszültem ki nem bír állni. Mindenbe beleköt, beleszól. Zavarja, hogy szólok, amiért alkoholizál és kávézik 180-as vérnyomás mellett. Ingyenélő vagyok, mert csak a kaját(50E Ft/hó), és a netet és a tüzelőt fizetem(másik 35 E/hó). Ő meg a maradék 20E rezsit. Ja, annak ellenére, hogy én veszem a tüzelőt még idevágta valamelyik nap, hogy egész télen 30 fokba ültem és leordított amiért nem energiatakarékos izzót vettem, mert hogy ő régebben azt vett és az sokkal drágább.Zavarja, hogy jó autóval járunk, hogy elköltözünk saját lakásba, hogy a gyereknek veszek mindig ruhát, hogy a kutyánk nem mosékot eszik... Mint ha az ő pénze lenne! Azért rajtam bevasalta a villany végszámlánál a túlfizetés miatti 5 E ft-ot. Biztos bennem is van hiba, éppen ezért lépünk le. Persze erre meg azt mondja, hogy menekülök, meg hogy jövök én még sírva vissza... Szeretem, éppen ezért fájdalmas minden nap hallgatni.
2010. febr. 24. 09:54
 27/46 anonim ***** válasza:
94%
Mindig meghallgat és jó tanácsokkal lát el, ha gondom van. Érdemesnek tartom kikérni a véleményét, mert jókat mond mindig. Ja és Ő az a fajta, aki a leglehetetlenebb időpontban, időjárásban, stb. is képes volt értem jönni tini koromban, ha végztem a bulival és féltem hazamenni. 26/L
2010. febr. 24. 11:13
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
ma 06:26!tudod megtaláltam a szerető férjet2002-ben.azt hittem amit te írtál.azután 2006-ban lelépett csak úgy szó nélkül.egyszerűen köddé vált.elváltam.találtam végre egy másik férfit 2007-ben.ő tényleg tökéletes!de kiment kamionozni.most nagyon magányosnak érzem magam.csak 2 napot van itthon havonta.marhára unom már hogy mindenki faképnél hagy vagy kihasznál,vagy bánt.így vagy úgy....
2010. febr. 24. 11:42
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen tökéletes, imádjuk egymást.

25/N

2010. febr. 24. 12:56
 30/46 anonim ***** válasza:
78%

Nincs vele kapcsolatom. Utálom, sőt gyűlölöm. És igen, most jönnek majd azok a válaszok, hogy "de ő nevelt", "hogy beszélhetsz így az aprádról!" stb.

Nekem egy olyan ember nem apa, aki többször üvöltve közölte, hogy nem vagyok a gyereke, és át akarta vágni a torkomat...

Örülök, hogy már nem vele élek, örülök, hogy nem kell vele beszélnem. Nem is akarok, nem is fogok.

2010. febr. 24. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!