Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen a kapcsolatotok...

Lányok! Milyen a kapcsolatotok apukátokkal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 23:02
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó:)

23/L

2010. febr. 23. 23:11
 2/46 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem konkrétan olyan, hogy a hét elején nem beszélünk, max egy szia erejéig, ha reggel elmegyek, délutánra ha hazaérek, ő már nincs otthon, elmegy dolgozni, aztán egész héten nem is látom, mert úgy dolgozik, aztán hétvégén, ha két napot itthon van, akkor megint csak nem beszélünk, mert be van b aszva, mint a ló. Egy héten kétszer. És akkor megy a balhé, veszekedés, ilyesmi. Hát ennyi lenne, én hozzászoktam. De voltak már alakításai, amik eléggé megríkattak.
2010. febr. 23. 23:12
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem sürün beszélgetünk ha beszülgetünk 5perc alatt elintézzük sürün veszekedik velem és beleb*szna a pofámba ahogy ő mondaná stb sajna ilyen de azért nem szeretném elvesziteni mert vannak jó pontjai is
2010. febr. 23. 23:14
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
utolsó voltam és neked??
2010. febr. 23. 23:14
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Apám a legjobb haverom. Bármit megtenne értem, és én is őérte. Nem utasít, hanem kér. Nem parancsolgat, hanem tanácsot ad. Imádom őt. :)

18/L

2010. febr. 23. 23:15
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Én már felnőtt emberként is azt mondom mint gyerekként,hogy a világ legjobb édesapát kaptuk a testvéreimmel! Egész életemben hálás vagyok neki,hisz mindhárom lányát becsületesen felnevelt EGYEDÜL.Mind hármunknak egy személyben volt apja is anyja is...

Mindig ott volt ha baj volt,vagy éppen valami öröm ért minket!

2010. febr. 23. 23:17
 7/46 A kérdező kommentje:
Én vele élek, nagyon jó a kapcsolatom vele. Bármit elmondhatok neki. Szőrtelenítésnél is ő szokott segíteni.
2010. febr. 23. 23:19
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
A leheto legjobb!Nagyon szeretem es o is engem.Szerencses vagyok.
2010. febr. 23. 23:31
 9/46 anonim ***** válasza:
89%
Ingadozó, mivel időnként labilis a hangulata, amikor jól van, akkor jól elvagyunk, pár éve együtt járkálunk moziba (én 25 vagyok, ő 50), de ha nincs jól, ha rossz a hangulata, akkor jobb nem szólni hozzá. Sajnos ezt még a gyerekkorából hozta, nem volt valami jó szülőkkel megáldva, sok évembe telt megtanulni kezelni ezt a problémát, hogyan viszonyuljak hozzá olyankor.
2010. febr. 23. 23:35
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tökéletes kapcsolat nincs, azt mondom, hogy a legjobb! :-) A szüleim elváltak mikor 13 voltam, és én Apukámmal maradtam. Most 18(/L) vagyok és nem bántam meg! Nehéz időszakok mindig mindenhol vannak..
2010. febr. 24. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!