Lányok! Milyen a kapcsolatotok apukátokkal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 23:02
2/46 anonim válasza:
Hát nekem konkrétan olyan, hogy a hét elején nem beszélünk, max egy szia erejéig, ha reggel elmegyek, délutánra ha hazaérek, ő már nincs otthon, elmegy dolgozni, aztán egész héten nem is látom, mert úgy dolgozik, aztán hétvégén, ha két napot itthon van, akkor megint csak nem beszélünk, mert be van b aszva, mint a ló. Egy héten kétszer. És akkor megy a balhé, veszekedés, ilyesmi. Hát ennyi lenne, én hozzászoktam. De voltak már alakításai, amik eléggé megríkattak.
3/46 anonim válasza:
Nem sürün beszélgetünk ha beszülgetünk 5perc alatt elintézzük sürün veszekedik velem és beleb*szna a pofámba ahogy ő mondaná stb sajna ilyen de azért nem szeretném elvesziteni mert vannak jó pontjai is
5/46 anonim válasza:
Apám a legjobb haverom. Bármit megtenne értem, és én is őérte. Nem utasít, hanem kér. Nem parancsolgat, hanem tanácsot ad. Imádom őt. :)
18/L
6/46 anonim válasza:
Én már felnőtt emberként is azt mondom mint gyerekként,hogy a világ legjobb édesapát kaptuk a testvéreimmel! Egész életemben hálás vagyok neki,hisz mindhárom lányát becsületesen felnevelt EGYEDÜL.Mind hármunknak egy személyben volt apja is anyja is...
Mindig ott volt ha baj volt,vagy éppen valami öröm ért minket!
7/46 A kérdező kommentje:
Én vele élek, nagyon jó a kapcsolatom vele. Bármit elmondhatok neki. Szőrtelenítésnél is ő szokott segíteni.
2010. febr. 23. 23:19
8/46 anonim válasza:
A leheto legjobb!Nagyon szeretem es o is engem.Szerencses vagyok.
9/46 anonim válasza:
Ingadozó, mivel időnként labilis a hangulata, amikor jól van, akkor jól elvagyunk, pár éve együtt járkálunk moziba (én 25 vagyok, ő 50), de ha nincs jól, ha rossz a hangulata, akkor jobb nem szólni hozzá. Sajnos ezt még a gyerekkorából hozta, nem volt valami jó szülőkkel megáldva, sok évembe telt megtanulni kezelni ezt a problémát, hogyan viszonyuljak hozzá olyankor.
10/46 anonim válasza:
Mivel tökéletes kapcsolat nincs, azt mondom, hogy a legjobb! :-) A szüleim elváltak mikor 13 voltam, és én Apukámmal maradtam. Most 18(/L) vagyok és nem bántam meg! Nehéz időszakok mindig mindenhol vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!