Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, ti észreveszitek ha a...

Férjek, ti észreveszitek ha a feleségek felszed néhány kilót?

Figyelt kérdés
Tényleg csak pár kilóra gondoljatok. Bevallom, az én figyelmemet nem kelti fel. Ilyenkor aztán kapom, hogy persze, mert nem akarom mondani. Nem igaz, hogy nem látom, hogy LÓG rajta az a 2 és fél kiló. Természetesen nincs ebből sértődés, veszekedés, csak egy kis szurkálódás. Arra lennék kíváncsi, hogy csak énvagyok ilyen figyelmetlen, vagy ti is így vagytok ezzel.

2015. máj. 9. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire nehéz értelmezni egy egyszerű kérdést???

Én se veszem észre, de mindig felhívja rá a figyelmem és ilyenkor ezen kattog. Szerintem 1-2 kilóból nem is kéne ügyet csinálni.

2015. máj. 9. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

7#

Mindenkin van súlyfelesleg csak a topmodelleken nincs? Ezt Te sem gondolod komolyan.

2015. máj. 9. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Kíváncsi lennék rá, hogy a hetes válaszoló hol él :-D

Az Én párom vékonyka + picur, úgyhogy rajta meglátszana 2-3 kiló.

2015. máj. 9. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
Nekem észrevette a párom azt a pár kiló pluszt, de örült neki, mert úgy jobban kíván :D.
2015. máj. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!