Miért gondolja azt néhány léhütő, lusta, nem dolgozó családtag, hogy a többinek kötelessége eltartani?
Miért kellene egy munkaképes, csak épp lusta, és ezért nem dolgozó szülőt a gyerekének eltartani? Miért gondolja azt egy testvér, hogyha a másik dolgozik, akkor neki jár a fizetése egy része?
Most nem arra gondolok, amikor valaki hirtelen munkanélküli lesz, és segítségre szorul, hanem amikor már évek óta munkanélküli valaki, találna munkát, csak kényelmesebb otthon a tv előtt ülni.
Miért természetes az nekik, hogyha egyszer kihúzzák őket a szarból, hogy ne kapcsolják ki a villanyt, akkor onnantól majd a másik fizeti a számlákat?
És ha nem teszi, akkor ő lesz az legocsmányabb, legutolsó söpredék ember a világon?
Én 2 ilyen esetet ismerek :D
Srác 32 éves van egy idősebb asszonya akinek van vagy 25 éves gyereke!
A 25 éves srác nem akar dolgozni ott eszik iszik alszik meg elvan...
Másik
Egy házba van 8 ember abból 6 felnőtt (és már iskolába se járnak) és abból kettő dolgozik mert a többi nem hajlandó dolgozni pedig még munka lehetősig is lenne! :D
Én biztos nem lennék ilyen madár hogy egy felnőtt ember etessek meg nálam lakjon csak úgy hogy nem is fizet semmit!
Húúúú van még valaki aki ebben a cipőben jár?
Én átérzem,én vagyok a gyerek,segítettem nagyon sokat mert lekötelezve éreztem magam (ami a másik szülőm szerint baromság,mert egy szülőnek kötelessége támogatni a gyereket) na mindegy én adtam adtam és adtam,de megelégeltem mikor mindenre volt már pénz,de azért az áramot kikapcsolták,és akkor arra is nekem kellett volna adni 100.000-et érdekes mód munka sose volt.Próbáltam lázadozni,de annyira a befolyása alatt voltam,végül nem adtam többet,szar szemét lettem,de munkát érdekes talált rögtön utána
Erre én is nagyon kíváncsi lennék. Nálunk is hasonló a helyzet azzal a különbséggel, hogy a pofátlan testvér 200k körül keres havonta, de fizetés után két nappal már egy fillérje sincs.
Mindegy, most kiszúrt magával. Háromszor már ki lett húzva a kakiból. Harmadszor mi húztuk ki - én is, pedig a párom testvére, akivel akkor még nagyon friss volt a kapcsolatunk. Most közös albérletben lakunk. Hónapokig nem fizetett semmit, csak fizetés után eltűnt 2-3 napra, aztán meg pakolta ki a hűtőt. Két hónapja azt mondtuk, elég, oldja meg magának. Azóta csak akkor eszi a kajánkat, ha azt hiszi, hogy nem látjuk. Ha nincs itthon kaja, akkor megy át anyukájához és az ő hűtőjét pakolja ki, panaszkodott is már anyukája, hogy sose tudja, mire ér haza, illetve nagyjából azzal számolhat, hogy az üres hűtőre.
Na most anyuka ajtót cserélt és előre leszögezte, hogy a fia bizony nem kap kulcsot az új ajtóhoz. Mi pedig új lakást nézünk, szigorúan kettesben, nélküle. Elég pocsék érzés, de már nem érdekel, és a család is így van ezzel. Van, akin nem lehet segíteni.
(Ja egyébként napi szinten azt hallgatjuk, hogy neki mekkora nagy tervei vannak, csak ehhez ez a pénz nem elég, mert ennyiből megélni se lehet. Az a cuki, hogy mi amúgy együtt keresünk ennél csak egy kicsivel többet, amiből hármunkat tartjuk el... és pont nekünk mondja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!