Férjek, ti észreveszitek ha a feleségek felszed néhány kilót?
Anyukám szokott ilyeneket kérdezgetni, hát így, hogy minden nap látom, hidd el, fel sem tűnik. Pedig én nő vagyok!
Én az utóbbi pár évben felszedtem 6 kilót, de nem feltűnő, inkább csak a mérleg mutatja, mert nem zsírban jött rám, hanem izomban.
A pasik talán nem híznak?
40 felett szinte mindenki túlsúlyos.
De ugye nekik csak gél fokkal kell szebbnek lenni az ördögnél. Nézz te is tükörbe!!!!!
Még mielőtt valaki rám támad, 45 év alatt nem sikerült meghíznom, 52 kiló vagyok, 3-at szívesen híznék, de NEM megy :(
# 7 - Nincs mindenkin súlyfelesleg, én például fogyásra vagyok hajlamos, apai nagyapám kifejezetten sovány volt, rajtam nem marad meg a háj, csak azzal tudok normál tartományban maradni, ha sportolok, és izmosítok, de ha abbahagyom, lefogyok.
Bocs az offért.
Félreértitek páran.
A hölgy csinál problémát, hogy nem igaz, hogy az ura nem veszi észre, hogy felszedett pár kg-ot.
Az az igazság, hogy úgy 5 kg-ig kb tényleg nehéz észrevenni.
A másik, ha együtt élsz valakivel, akit minden nap látsz, a 10-15öt sem nagyon veszed észre, max ha látsz egy régebbi képet.
Ezt tapasztalatból mondom. Az exemmel úgy híztunk el egymás mellett, hogy egyikőnk sem vette észre a másikon, hogy bizony felcsúszott 15 (esetében 25) a megismerkedésünk óta.
Én aztán terhes lettem, a szülés után lefogytam. Pár évre rá külön mentünk. Én még jobban lefogytam.
Így, hogy nem látjuk egymást minden nap, 4-5 kg fel, vagy le is feltűnik neki, meg hogy "régen nem ilyen voltál"....
Kérdésre:
Nem vagy figyelmetlen szerintem egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!