Nem szívesen megyek a barátomékhoz, a testvére miatt. Ezt így mondjam meg neki? (A lentiekhez mit szóltok? )
Az a helyzet,hogy még a barátom is szüleinél lakik, nemrég kezdett el dolgozni. Azt tervezzük,hogy majd ha befejeztem a sulit elköltözünk.
A probléma ott kezdődik,hogy a lánytesójával közös szobájuk van.És ugye mikor mentem hozzájuk mindig ott volt ő is.
Ezzel nem is lenne olyan nagy gond,viszont valahogy nem tudunk kijönni egymással.
Igaz,ő teljesen ellentétem, inkább kocsmázós,cigizős, sulikerülős lány,akiről úgy látom nem érdekli szinte semmi.
Próbáltam nyitni felé, mindig először köszöntem, megkérdeztem mit csinál hova megy,stb de hiába.
Pláne az volt kényelmetlen, mikor esténként ott voltam, ő meg 2-3 órára elment, és akkor tudtunk együtt lenni a barátommal, s mindig attól kellett félnem mikor toppan be.Volt,hogy nem vettük észre,és kint kellett marasztalni,ameddig én gyorsan magamra veszem a ruháimat, nagyon égő volt.
A tegnap előtt meg úgy éreztem betelt a pohár.
Volt egy jó kis új,márkás ruhadarabom. Gondoltam eladom, aztán eszembe jutott,hogy neki talán jó lenne és odaajándékozom, és így lenne egy jó pontom,talán.
Megmutattam,azt mondta tetszik neki,vigyem el hogy próbálja fel.
Másnap elvittem nagy vidáman, elvonult,felpróbálta,visszajött,letette az ágyára és nem szólt semmit,én meg vártam. Aztán megkérdeztem:-jó? Ő meg: Ahha. És kiment. Se bú,se bá, se egy kis szócska,KÖSZI!
Nagyon megbántott ezzel, számomra ez pofátlanság netovábbja.
Azóta inkább nem akarok vele egy légtérbe kerülni,ha lehet.
Nem tudom miért, lehet csak én vagyok úgy nevelve,hogy ha kapok valamit csak úgy, akkor a minimum az,hogy megköszönöm neki.
Jobb már a helyzet,szerencsére nem kell már annyit hozzájuk menni mert mivel eljött a nyár már bent lehetek a saját szobámban, bár ha itthon van anyum akkor se tudunk itt nyugton ülni,mert folyton beszólogat, hív azonnal ha valami baja van és az ajtó is olyan lepedő-ajtó féleség ami elválaszt a szobájától.
Ezt a dolgot mondjam meg így ahogy van a barátomnak,hogy már nem szívesen megyek oda, pontosan a tesója miatt?
Félek,mert nem akarom megbántani, mert mégiscsak a családtagjáról van szó, a testvéréről, én meg csak a barátnője vagyok,és nem akarom leszólni.
Szerintetek?
18L
"amint feltölti...."
Ki? A pasid? Vagy te?
Legyetek nálatok, ha vetkőzni akartok. Még mindig jobb a saját szobádban, még ha lepedő is az ajtó, mint hogy szerencsétlen lánynak haza kelljen telefonálni ha be akar menni a saját szobájába.
Az meg, hogy ruhát adtál neki, hogy bevágódj nála és nem jött össze? Így jártál.
Nem kedvelitek egymást, nem baj, de azt tudomásul kell venned, hogy te vagy náluk vendég és az a szoba az övé is. Tehát ne pattogj, ha lakja is.
Ha nem szívesen mész hozzá, akkor legyetek nálatok.
A testvérének nem kötelessége elviselni téged, vagy tekintettel lenni arra, hogy éppen dughatnékotok van... Ugyanannyi joga van a szobához, mint a barátodnak. És nehogy már neki kelljen bejelenteni sms-ben ha haza akar menni. Ott te vagy az egyetlen, akinek alkalmazkodni kell. De mint már azt az elején írtam, van neked is szobád, legyetek ott.
Igen, ajándékot illik megköszönni, de ennél nagyobb būnt nem követett el a lány.
Az õ szobája, akkor megy haza, amikor akar. Inkább neki kellemetlen, hogy a saját szobájában mászkál egy félig idegen csaj és még azt is elvárják tõle, hogy smst írjon, ha haza akar menni a saját házába.
Nem kell oda menned, hidd el õ sem fogad szívesen, ami teljesen érthetõ. Menjetek hozzátok, mint sokan mások említették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!