Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjes asszonyok, nektek hogy...

Puczák Derien kérdése:

Férjes asszonyok, nektek hogy sikerült férjet fognotok?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságaitokkal kápráztattátok el férjeteket?

2015. ápr. 22. 13:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Még csak tervezzük az esküvőt... de elmondom, hogy miért tetszettem meg a vőlegényemnek (persze nyilván minden férfi más és más)... bár megfogásnak nem nevezném :D...:

-viszonylag művelt vagyok, lehet velem tartalmasabb témákról is beszélgetni, művelődős típusú programokra járni, érdeklődő vagyok

-adok magamra, ápolt vagyok és csinos, de nem plázacica és nem pénzéhes márkabolond

-nem a pénzre hajtok (ugyan külön lakrészben él, de még az anyjával lakik, nincs kocsija... stb.)

-duci vagyok (igen, neki pl. ez jobban bejött és bejön, mint a modellalkat... és hát férfiból van, az sem volt hátrány, hogy nagyok a melleim :D)

-hasonló a humorunk

2015. ápr. 22. 17:56
 32/40 anonim ***** válasza:
17%
A puncimmal. Mégis mi mással lehetett volna? :-)))
2015. ápr. 22. 18:34
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

nagyon fiatal voltam

nem tudtam semmit a ferfiakrol

szexben nulla tapasztalatom volt (neki is)

o az a fajta ferfi aki meglat megnez valamit aztan valszt es huseges marad hozza.

25 eve

2015. ápr. 22. 19:31
 34/40 A kérdező kommentje:

Ez annyira jellemző! Előbb jönnek a műfelháborodások, elutasítások, beszólások.

Aztán ideérnek az őszinte emberek is. Köszönöm nektek.

2015. ápr. 22. 19:34
 35/40 anonim ***** válasza:

De miont tanacs 25 ev hazassag utan ezt tudom mondani

legyen az ertekrendetek egyforma es ne legyenek elvarasok az elvaras mereg a kapcsolatban.

legy no ne ferfi ne uralkodj ne legy ferfias hagyd a ferfit donteni es iranyitani tiszteld ezert csereben szeretni fog jobban mint sajat magat.

nagyanyam azt mondta :,, kislanyom tragyadombot csak sz@rt talalsz ha erteket keresel ne ott kavarj,,

Tehat jo helyen keress ne tragyadombon.

2015. ápr. 22. 19:53
 36/40 anonim ***** válasza:
72%
Kimagasló intelligenciámmal, elbűvölő szépségemmel és egyéniségemmel, nagyon magas szexuális kultúrámmal, kedvességemmel, szerénységemmel.
2015. ápr. 22. 20:01
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Azoknál a példányoknál, amik olyan nagyra nőttek, hogy a lepkehálót kiszakítják, a horgot meg simán kitépik a szájukból, állítólag az a taktika lehet sikeres, hogy a farkuknál fogva próbáljuk őket "megfogni". :-)
2015. ápr. 22. 20:05
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

2.... :) :) :):):):):):):):)

Úgy, hogy nem akartam férjet fogni....

Mindig magamat adom...nem akartam sosem elkáprásztatni..

2015. ápr. 22. 20:15
 39/40 anonim ***** válasza:

Mármint kápráztatni

Egyébként mosolygós vagyok, néha hisztis,

Pozitív

Erős habitusom van...

Magas vagyok, hosszú barna hajam van közepes mellem( férjem ideálja)

2015. ápr. 22. 20:18
 40/40 anonim ***** válasza:
76%
biztos jól sz.pok... csakis így.
2015. ápr. 22. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!