Férjes asszonyok, nektek hogy sikerült férjet fognotok?
Még csak tervezzük az esküvőt... de elmondom, hogy miért tetszettem meg a vőlegényemnek (persze nyilván minden férfi más és más)... bár megfogásnak nem nevezném :D...:
-viszonylag művelt vagyok, lehet velem tartalmasabb témákról is beszélgetni, művelődős típusú programokra járni, érdeklődő vagyok
-adok magamra, ápolt vagyok és csinos, de nem plázacica és nem pénzéhes márkabolond
-nem a pénzre hajtok (ugyan külön lakrészben él, de még az anyjával lakik, nincs kocsija... stb.)
-duci vagyok (igen, neki pl. ez jobban bejött és bejön, mint a modellalkat... és hát férfiból van, az sem volt hátrány, hogy nagyok a melleim :D)
-hasonló a humorunk
nagyon fiatal voltam
nem tudtam semmit a ferfiakrol
szexben nulla tapasztalatom volt (neki is)
o az a fajta ferfi aki meglat megnez valamit aztan valszt es huseges marad hozza.
25 eve
Ez annyira jellemző! Előbb jönnek a műfelháborodások, elutasítások, beszólások.
Aztán ideérnek az őszinte emberek is. Köszönöm nektek.
De miont tanacs 25 ev hazassag utan ezt tudom mondani
legyen az ertekrendetek egyforma es ne legyenek elvarasok az elvaras mereg a kapcsolatban.
legy no ne ferfi ne uralkodj ne legy ferfias hagyd a ferfit donteni es iranyitani tiszteld ezert csereben szeretni fog jobban mint sajat magat.
nagyanyam azt mondta :,, kislanyom tragyadombot csak sz@rt talalsz ha erteket keresel ne ott kavarj,,
Tehat jo helyen keress ne tragyadombon.
2.... :) :) :):):):):):):):)
Úgy, hogy nem akartam férjet fogni....
Mindig magamat adom...nem akartam sosem elkáprásztatni..
Mármint kápráztatni
Egyébként mosolygós vagyok, néha hisztis,
Pozitív
Erős habitusom van...
Magas vagyok, hosszú barna hajam van közepes mellem( férjem ideálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!