Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjes asszonyok, nektek hogy...

Puczák Derien kérdése:

Férjes asszonyok, nektek hogy sikerült férjet fognotok?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságaitokkal kápráztattátok el férjeteket?

2015. ápr. 22. 13:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
44%
2015. ápr. 22. 13:59
 12/40 anonim ***** válasza:
52%

Leírom az én trükkömet:

2006-ban jelentkeztem egy állásra. Megismertem, megszerettem, összeházasodtunk. Ez a megismerkedésünk. És a férjfogásról bővebben:

Reggel felkelek, elmegyek dolgozni, aztán elindulok haza, megyek-megyek, mendegélek, hazajön a férjem és megfogom a kezét, vagy este mást :D Ez a férjfogás :D

Nem hiszem, hogy fogni kell a férjet, hanem megtalálni azt, aki szeret úgy, ahogy vagy. Én mondhatnám, hogy a jókedvemmel, vagy a szépségemmel fogtam vagy tartottam meg, de mára egyik sem igaz :D

2015. ápr. 22. 14:03
 13/40 anonim ***** válasza:
30%
Ha poénos a kommentem, akkor jó szórakozást kivánok neked hozzá. Ezért szokták eltakarni a nikk nevüket az emberek. Én nem takarom el, még akkor sem ha ezt olyanok mint te felhasználják ellenem. Mellesleg, én nem akarok férjet fogni.
2015. ápr. 22. 14:07
 14/40 anonim ***** válasza:
28%
A személyiségemmel. Levelezve kezdtünk ismerkedni, tehát a külső semmilyen formában nem befolyásolta kezdetben, hisz nem is látott csak hónapokkal később fotót rólam(de addigra már egymásba szerettünk)...de persze mivel csinos vagyok, később ezzel is "levettem" a lábáról. :D
2015. ápr. 22. 14:19
 15/40 anonim ***** válasza:
58%
Én meg a legényfogó levessel! :D
2015. ápr. 22. 14:22
 16/40 A kérdező kommentje:
Én tudomásul veszem, hogy néhányotok szerint gyenge észbeli képességekkel rendelkezem. Ti is fogadjátok el az én véleményemet rólatok. De miért hallom annyiszor feleségek szájából a -nekem már sikerült egy férjet fognom, kifelezést?
2015. ápr. 22. 14:24
 17/40 anonim ***** válasza:
79%
Az én környezetemben ezt 80 feletti IQ-val senki sem mondta még.
2015. ápr. 22. 14:29
 18/40 anonim ***** válasza:
65%
Miért 0%-os a válaszadók legtöbbje?
2015. ápr. 22. 14:29
 19/40 anonim ***** válasza:
46%
Nincs ezzel a kérdéssel semmi baj. Kicsit elvicceltük a válaszokat, de csak mert szeretünk nevetni. Nézd el nekünk ezt.
2015. ápr. 22. 14:31
 20/40 anonim ***** válasza:
37%
Valószínűleg azért,mert azok a nők ùgy lettek nevelve,hogy a legfontosabb dolog az életben férjhez menni,gyereket szülni.Nem azt kell nézni,nekik mi a fontos,a társadalmi elvárásoknak kell megfelelni.Elég szomorù.
2015. ápr. 22. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!