Férjes asszonyok, nektek hogy sikerült férjet fognotok?
made my day :DDDD
egyébként meg valószínűleg férjfogóval. vagy a homlokukra tetováltatták csupa nagy betűvel: "FÉRJET KERESEK" :DDD
Én lepkehálóval.
Az előző férjemet meg leütöttem bunkóval és bevonszoltam a barlangba.
A melleimmel!
Elmondása alapján amikor meglátta meg akarta markolni...
Én nem akartam férjet fogni! Végzős egyetemista volt egy év külföldi ösztöndíj után csak kalandot kerestem! Azt a nyakamon maradt. Nyáron leszünk 3 éves házasok, úgyhogy vigyáz egy éjszakás kalandból is lehet bármi
Az ciki, hogy nekem - és valószínűleg a legtöbb férjezett nőnek- nincs arra szüksége, hogy hálóval vagy bármi trükkel, taktikával fogjon magának valakit?
30+ nőként is tartom azt, hogy a férfi választ, a nő dönt.
Jól van ez így.
Ha valaki nem választ valamiért, akkor ha bármilyen taktikát alkalmazol sem fog- vagy nagyon erőltetett lesz a dolog és azt egy megromlott, boldogalan házassággal a hátad mögött már hiába siratod...
Mnddanevedésarangot nevű válaszolótól azért poénos ez a komment a következő kérdés fényében:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!