Puczák Derien kérdése:
Férjes asszonyok, nektek hogy sikerült férjet fognotok?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságaitokkal kápráztattátok el férjeteket?2015. ápr. 22. 13:39
21/40 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam.
2015. ápr. 22. 14:33
22/40 anonim válasza:
Nekem bált rendeztek a szüleim, ahová meghívták a környék nemeseit és hercegeit. Elbűvöltem őket kiváló tánctudásommal, elénekeltem egy dalt a rabszolgákról, aztán az est végén el is jegyzett őfelsége huszonnyolcadik Henry herceg. Csodás hozomány és bőséges gyermekáldás, mi kell még?
23/40 anonim válasza:
"fogni"... rossz hozzáállás. Ezek szerint nem szerelemből akarsz házasodni...
24/40 A kérdező kommentje:
Az üstöt nem is kellett Cif-fel kifényesítened?-)
2015. ápr. 22. 14:35
25/40 anonim válasza:
"De miért hallom annyiszor feleségek szájából a -nekem már sikerült egy férjet fognom, kifelezést?"
Én ezt még életemben nem hallottam a való életben, maximum kabarékban, vígjátékokban. Meg nagyon idős néniktől, de tőlük is inkább vicces hangsúllyal.
26/40 anonim válasza:
A számat befogtam, a főzőkanalat megfogtam,a kívánságait felfogtam, és így a férjem kifogtam.
27/40 anonim válasza:
én a dizsiben találtam egyet.... gondoltam hazaviszem. Bevált a dolog, még mindig nálam van. Illetve most már nálunk.
( egyébként tényleg.... egy buliban ismerkedtünk meg és onnan nem volt megállás :) )
28/40 anonim válasza:
1.Pecabottal :)
2. A furulyázásommal :)
29/40 anonim válasza:
Vodkával.
Szegény ki se józanodott, és már ott volt a karikagyűrű az ujján. :)
30/40 anonim válasza:
Hát nekem csk úgy jött...
alig voltam 14...le sem merem írni, ő 24 volt... aztán járogattunk vagy 8 évet...aztán összeházasodtunk...aztán ez 32 éve volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!