Hogyan beszéljem le a párom kamasz gyermekeit arról, hogy hozzánk költözzenek? Ráadásul a párom örülne neki.
Kegyetlennek fogok tűnni, de egyikünknek sem tenne jót.
15 éves fiú, 14 éves lány. A kapcsolatunk jónak mondható, de fogalmuk sincs az életünkről.
Ők elég jól élnek, mert anyuka új férje el van eresztve, ezért megszoktak egy színvonalat. Ezt már tapasztaltam a nálunk töltött idő alatt. Mi ezt a szintet ha megfeszülünk se tudnánk nekik megadni.
Most azért akarnak költözni, mert az anyjuk bejelentette, hogy babát vár.
A párom a fellegekben jár a boldogságtól, hogy a gyerekek esetleg hozzánk fognak költözni. Nem tudja józanul átgondolni a dolgokat.
Arra gondoltam, hogy nekem kellene elbeszélgetnem a srácokkal, hogy legalább tájékoztassam őket a tervük buktatóiról.
A másik probléma az, hogy anyuka sajnos nagyon, de nagyon haragtartó és roppant sértődékeny. Ha a gyerekek most bejelentik, hogy elköltöznek, akkor hiába akarnak esetleg 1-2 hét/hónap múlva visszamenni, az anyjuk nem fog nekik engedni. Már volt pár ilyen jellegű kijelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!