Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én fiamat mindennek elmondt...

Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?

Figyelt kérdés

#feleségek?
2015. ápr. 15. 08:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
35%
Engem marhára nem érdekel, ez más magánügye. Én nem csinálnék ilyet, de ha nekik jó, egészségükre. Nekem nem ártanak.
2015. ápr. 15. 10:10
 32/47 anonim ***** válasza:
30%

Az egyik 19 a másik meg 1 híjján 20.

Egyik fél sem jobb vagy kevésbé bűnös.

2015. ápr. 15. 10:35
 33/47 anonim ***** válasza:
59%
Attól még, hogy vki elmondja a véleményét a fiadról, mert ugye a kérdésben RÓLA volt szó, és nem a nőkről, attól még nem feltétlen helyesli a feleségek viselkedését sem. Sztem mindkét dolog undorító, de neked nem kellene akkor sem beleugatni, főleg, mert neked elsősorban nem is az volt a bajod vele, hogy foglalt nőkkel kefél, hanem az, hogy jajjj, szegény te, akkor hogyan lesz neked unokáááád...
2015. ápr. 15. 10:48
 34/47 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy különb se a fiadnál, se a feleségeknél. Nincs ezen mit ragozni.
2015. ápr. 15. 11:20
 35/47 anonim ***** válasza:
78%
A fiad jellemtelen és igénytelen ember. Sajnos.
2015. ápr. 15. 11:47
 36/47 anonim ***** válasza:
89%

Mit vársz, mit mondjunk?

Gratulálok a kisfiadnak, amiért megtalálta a piaci rést, a lehetőséget a nagyvilágban, hogy folyamatosan új "árukat" próbáljon ki mindenféle kötelesség, felelősség nélkül, azokkal az idióta ledér kis nőcskékkel.

Csak nehogy az egyik terhes maradjon tőle, vagy díjbirkózó legyen a férje.

2015. ápr. 15. 11:51
 37/47 anonim ***** válasza:
6%

Nem értem mit rinyàltok a fiúra. Az a nõ ,aki nem akar k.r.v.a lenni az nem lesz az.

Én is az ilyen luvnyàkra hajtanék aztàn beszàmolnék a férjeknek . Hagy hulljon a férgese.

2015. ápr. 15. 11:52
 38/47 anonim ***** válasza:
83%

A fiúka és a nők, akik kaphatók erre, egyformák, egyik se jobb a másiknál, szóval egyiket sem kell mentegetni.

De a kedves szülők hol voltak, amikor a gyereknek azt kellett volna megtanítani, hogy ilyet nem csinálunk?

Majd a fiúka fejébe beleveri egy felszarvazott férj, vagy egy terhesen maradt nő rávarrja a gyerektartást, az is ilyen jó lesz? Vagy ha összeszed valami fertőzést?

2015. ápr. 15. 12:07
 39/47 anonim ***** válasza:
83%
Én vagyok az egyetlen aki realizálta, hogy ez egy kamu kérdés?
2015. ápr. 15. 12:53
 40/47 anonim ***** válasza:
87%
Én simám elhiszem mert ismerek ilyet, aki büszke az egyetlen fia hódításaira és még tanácsot is ad neki, hogy hogyan tartsa titokban a dolgot. Valószínűleg ő is csalta a férjét.
2015. ápr. 15. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!