Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?
Az egyik 19 a másik meg 1 híjján 20.
Egyik fél sem jobb vagy kevésbé bűnös.
Mit vársz, mit mondjunk?
Gratulálok a kisfiadnak, amiért megtalálta a piaci rést, a lehetőséget a nagyvilágban, hogy folyamatosan új "árukat" próbáljon ki mindenféle kötelesség, felelősség nélkül, azokkal az idióta ledér kis nőcskékkel.
Csak nehogy az egyik terhes maradjon tőle, vagy díjbirkózó legyen a férje.
Nem értem mit rinyàltok a fiúra. Az a nõ ,aki nem akar k.r.v.a lenni az nem lesz az.
Én is az ilyen luvnyàkra hajtanék aztàn beszàmolnék a férjeknek . Hagy hulljon a férgese.
A fiúka és a nők, akik kaphatók erre, egyformák, egyik se jobb a másiknál, szóval egyiket sem kell mentegetni.
De a kedves szülők hol voltak, amikor a gyereknek azt kellett volna megtanítani, hogy ilyet nem csinálunk?
Majd a fiúka fejébe beleveri egy felszarvazott férj, vagy egy terhesen maradt nő rávarrja a gyerektartást, az is ilyen jó lesz? Vagy ha összeszed valami fertőzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!