Mit tehetek, ha a lányom túl könnyűvérű?
20 éves, rendszerint voltak régebben ilyen csak szexből álló kapcsolatai, most van egy barátja 4 NAPJA (!!!), de már második nap ott alszik nála, gondolom szex is van... Jó lány, jól tanul, mellette dolgozik, sokan tisztelik, mert közösségben szerepet vállal, engem azonban kicsit zavar ez...
Lehet valamit tenni?
20 évesen már felnőtt nő. Mit keres a kérdésed a problémás gyerekek kategóriában?
Azt csinál az életével, amit akar, ne szólj bele szerintem.
27/N
Közöd?
1, felnőtt
2, ha nem lesz gyereke vagy betegsége, akkor közöd? avval fekszik le, akivel akar
Ne haragudj, de kissé elkéstél ezzel a kérdéssel.
Az ember erkölcsi értékrendjét a szülők alapozzák meg gyerekkorban. Ezek alapján Te valamit elszúrtál a nevelésében.
Ha pedig ez nála tudatos szembefordulás a szülői mintával - nos akkor is van ott valami probléma a köztetek lévő viszonyban.
"Kozod?" mifele kerdes ez? Az edesanyja, o szulte es nevelte 18 even at. VAN KOZE HOZZA! Latjatok ezert tart ilyen iranyba ez a tarsadalom. Ahogy felnott a gyerek mar nincs koze az anyjahoz, a csaladjahoz?
Igenis, van koze, az mas, h valamit hibazott a neveleseben. Ha sikarult tiszteletre nevelnie a kedves anyukanak, akkor uljenek le es beszeljek meg a dolgot. Remeljuk, hallgat a tapasztaltabbra es megfogadja tanacsat.
Szornyu emberek vannak a vilagban. Ilyenek szulnek es nevelnek gyereket!
Ahha meg olyanok akik nem ismerik az ékezeteket! :D
Szerintem sincs túl sok közöd hozzá!Ez nem olyan dolog,amibe bele lehetne szólni!20 éves...ha jól tanul é jó lány,akkor nyilván csak szereti szexet!Had élje ki magát,utána jöhetnek a komoly dolgok!ÉS nem biztos,hogy van szex a 2. napon!
Nem lehet tenni. De szerintem nem is kell. Inkább most legyen ilyen, mint férjezett asszonyként gyerekekkel a szoknyája mellett.
Én sem voltam túl "jó" lány (ebben az értelemben), mégis van 2 szép gyerekem , és egy jó férjem (pont ma 5 éve).
32 éves feleség
Azért van köze hozzá, csak az anyja! Adhatsz neki tanácsot, amit vagy megfogad vagy nem, elvégre felnőtt ember már!
Ismeri az ékezeteket, csak szerintem külföldről írt, ahol nincs ékezet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!