Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem vasárnap el akar menni egy könnyűvérű nőcskéhez. Mit tegyek?
Szerencsétlen pasas!!
Egész nap egy ilyen hárpia dirigál neki!
Gondolom, hogy már elmenekülnie sincsen ereje...
off:
Elképzelem a szitut:
- Asszony, elmegyek egy könnyűvérű nőcskéhez, mert nem érzem eléggé férfinak magam!
- Nem mész Jóska, maradsz itthon, mert széjjelváglak!
- Jó, oké, bocs, itthon maradok!
:D :D Bocs, de elképzelni sem tudok egy ilyen helyzetet élőben... :D :D
ON:
Én nem erőltetném a helyedben ezt a házasságot! Nem hiszem, hogy lenne értelme bármit is tenni a ti helyzetetekben a váláson kívül. Nagyon nem illetek össze szerintem. De erre légyszi azért válaszolj, mert nagyon kíváncsi vagyok: Csak úgy vacsi közben bejelentette két falat között, hogy akkor ő most holnap elmegy egy hivatásoshoz, mert nem akar papucsférj lenni? Vagy hogyan szereztél erről tudomást? Illetve hogyan akadályoztad meg legutóbb?
Mivaaan?
Mi az hogy mai férfi? Van aki hűséges! Otthon legyen férfi, ne a k.rvánál!
Mondanám: menjél Béla, de ne is gyere vissza!
Most olvastam ki egy könyvet
Steve Harvey: Hogyan gondolkoznak a férfiak?
Nagyon-nagyon jó könyv, a legjobb lenne ha az összes nő elolvasná.
A férfi aki feleségül vett téged, szeret téged. De valószínű nem kapja meg ami kell neki. Ne te csináld meg a férfi munkákat, de akár mosogatni is ráveheted. De miután megcsinálta, dícsérd és köszönd meg. Ha tisztelettel bánik az egyik a másikkal, ő is tiszteletet mutat ki. De ne legyen makacsság. Ha megteszi és elmegy a nőhöz, tudnia kell hogy akkor téged el fog veszíteni. Próbáld éreztetni vele mi fog történni ha elveszít téged, ja és legyél magaddal megelégedve mert akkor ó is meg lesz veled ez nagyon fontos. Nem tudom hogy vagytok szexuális téren, de eléggé szüksége van rá egy férfinak, mert ők így érzik a párjukkal való azeretetet. Ha a nő szereti a párját akkor kívánja is. Nem tudom van e gyerek, ha van akkor mégfontosabb hogy tiszteljétek és szeressétek egymást, mutassátok meg ha lányotok van hogy egyszer majd olyan férjet találjon mint az apukája, ha meg fiú hogy úgy védje majd a barátnőjét, mint a férjed téged.
Sok sikert! Legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!