Szerintetek rosszúl tesszük, hogy minden vasárnap a párom keresztanyjáéknál ebédelünk? Én egy kicsit cikinek érzem.
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 12:44
1/16 anonim válasza:
Hát eléggé potyaleső dolog.
Egyrészt ne menjetek minden vasárnap, hanem csak havonta egyszer.
Másrészt illene visszahívni őket.
2/16 anonim válasza:
Elég ciki valóban. Én még heti 1x sem akarnék állandó jelleggel valaki másnál ebédelni.
3/16 anonim válasza:
Gondolom ha őt zavarná nem hívna meg. Én nem bánnám, ha a keresztfiam majd nagykorában minden vasárnap nálunk ebédelne.
4/16 anonim válasza:
De meghívnak, vagy csak úgy bepottyantok ebédidőben? Bárhogy is, minimum kérdezzétek meg, hogy legközelebb ők jöjjenek hozzátok, vagy akkor ti viszitek a desszertet... valahogy így illene.
5/16 A kérdező kommentje:
Ha nem mennénk akkor is küldene ebédet nekünk. Ha valamiért a párom nem megy hozzájuk egy nap már telefonálnak, hogy nincs e valami baj.
2013. aug. 25. 12:52
7/16 anonim válasza:
Akkor gondolom már hogy elege lehet belőletek már az ablakból lesi na jönnek már,miközben esztek azt a húst én akartam elvenni,ezek milyen sokat esznek egy lovat megennének.Mikor elmentek na végre mennek már a lovak remélem jövő vasárnap eszükbe se jut a házam tájára jönni,remélem útközben mindet kihányják :-DDDDDDDDDD.
Persze csak vicceltem.
8/16 A kérdező kommentje:
Nagy szerencsémre nincs anyósom. Ő a párom pótanyukája akivel jól kijövök.
2013. aug. 25. 13:01
9/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen örülnek neki, ha mentek. :) De ha esetleg ez kellemetlen, akkor ajánld fel tényleg, hogy ők is jöjjenek át néha. Esetleg beszéld meg velük udvariasan, hogy kellemetlennek érzed, hogy ennyit fáradoznak. Simán lehet, nekik ez nem probléma és örömmel teszik.
10/16 anonim válasza:
Viszonozzátok valahogyan, vigyetek frissen sütött sütit, egy üveg finom bort/két doboz gyümölcslét az ebédhez, ajánljátok fel utána, hogy elmosogattok. Egy muffint például semeddig nem tart megsütni, és nem is kerül vagyonokba. Ilyen melegben meg vihettek jégkrémet, gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!