Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek rosszúl tesszük,...

Szerintetek rosszúl tesszük, hogy minden vasárnap a párom keresztanyjáéknál ebédelünk? Én egy kicsit cikinek érzem.

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
És ti sosem hívjátok át őket? Mert ez akkor tényleg ciki+
2013. aug. 25. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem örülnek ha mentek. Viszonozhatjátok úgy, hogy néha ti hívjátok meg őket, süttök valami sütit nekik, visztek ezt-azt az ebédhez, vagy ha ráértek néhanapján már ebéd előtt elmenetek és segítetek főzni.
2013. aug. 25. 13:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Ők elég sokan laknak ezért zavar, hogy menni kell hozzájuk.
2013. aug. 25. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Alapvetően nem ciki.

A lényeg, hogy Ti is viszonozzátok valahogyan. Akár meghívással, akár csak vitt borral vagy sütivel.

2013. aug. 25. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a sógornőm jár hetente minimum egyszer ide, sokszor itt is alszik, vissza még sosem hívott, nem mondom hogy elvárnám, nem vagyok az a típus, de az illem azt diktálná. Engem inkább az zavar, hogy azt a kevés szabadidőt kitölti, mi sokat dolgozunk, plusz melót vállalunk szinte minden nap.
2013. aug. 25. 17:10
 16/16 anonim válasza:

Nekünk anyósékhoz kell járni minden vasárnap, egyenesen sértődés lenne belőle ha nem mennénk. Bennem is felmerült, hogy ez ciki, de visszahívni nem tudnánk őket, mert nem férnénk el. Néha viszünk ezt azt. Rájöttem, hogy igazából az nem is lenne jó anyósomnak ha nálunk lennénk, mert örül ha legalább vasárnaponként főzhet az ő kicsi fiának.

Páromnak van egy jóval fiatalabb öccse, legtöbbször ő kap ajándékokat, vagy viszünk inni, evés után elmosogatunk stb.

2013. szept. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!