Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Bíróság kimondta hogy péntek este 18. 00tól, vasárnap 19. 00ig, az apának láthatási joga van, lehet e szabályozni hogy 18. 00tól-20. 00ig nem érkezik a gyermekért, nem engedem el?
nem
joga van elvinni es ha kesik akkor kesik
Viszont lehet vele beszelni jojjon idobe mert a gyereknek agyban a helye 20 kor.
Nem, szerencsére ilyen szabályozás nincs.
Arra még nem gondoltál, hogy értelmes felnőtt ember módjára megkérdezd előtte nap, hogy hánykor jön a gyerekért? Nyilván az exednek is van élete, neki is sokszor becsúszhat valami.
Normális anya nem korlátozza az apa láthatási jogát. Akkor találkozzanak, amikor akarnak. Ebben az esetben az apjánál lehet, amíg te hévégén dolgozol.
Kivéve, ha veszélyezteti a gyereket.
Kérdező! Amit privátban írtál, nyugodtan leírhatod ide is, nem hiszem, hogy annyira személyes lenne, hogy csak rám tartozna.
Ha rossz viszonyban váltatok el, valamint ha a férjed "szándékosan" szúr ki veled, akkor is csak a megbeszélés a megoldás, és olyan szabályozás akkor sincs, amit te remélsz. Ezek tények...
csak én értem félre?
Anya a gyerekkel otthon ül és várja Apát,aki majd valamikor beesik? Nem korlátozhatja a láthatást de ne őt bántsátok már,hogy ez nem tetszik neki...
Én nem bántom, csak nem értem, miért probléma az, ha az apuka pl. csak szombat tud néha jönni, vagy péntek este 9-kor.
Tényleg lehet, hogy az apa egy köcsög, de az is lehet, hogy túlórázik, utána még bevásárolnia kell, céges fogadás van hajnalig, a fene tudja. Ha rossz a viszonyuk, biztos nem köti ezeket az exfeleség orrára.
Normálisan le kell ülni felnőtt módjára megbeszélni legközelebb, hogy ha tudja előre, hogy késni fog, vagy csak szombat jön, akkor tudná-e jelezni, mert teszem azt, akkor péntek elvinné az anyuka valamerre a gyereket, és nem rá várna otthon.
Az a baj ilyenkor, amit sokszor a saját szüleimen is látok. Azt hiszik, hogy "normálisan" szólnak a másikhoz, de közben sokszor undokok akaratlanul is, mert mérgesek a másikra. És ez nem jó, mert csak a gyereknek meg maguknak ártanak ezzel. Nem mondom persze, hogy az anyuka/apuka is ilyen, de sajnos ez nagyon gyakran előfordul :(
Próbáljatok meg nyugodtan beszélni a témáról, más nem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!