Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem vasárnap el akar menni egy könnyűvérű nőcskéhez. Mit tegyek?
Ne is haragudj, kérdező, de szimplán csak idióta vagy.
A férjed azt csinál melletted, amit nem szégyell, és tudja, hogy úgyis visszafogadod.
Te meg intézkedsz, rendezkedsz, mindent megoldasz helyette.
Arany élete van, csak arra kell figyelnie, hogy 1. gyakran hazudja azt, hogy szeret, 2. téged tudjon hibáztatni, amiért nem érzi magát férfinak melletted.
Ez a férfi annyira infantilis, hogy te nem a felesége vagy, hanem inkább az anyukája, aki gondoskodik róla, intézkedik helyette, mindent elnéz neki, és úgy is megbocsájt a tékozlónak.
Egy lábtörlő vagy, semmi más.
És meg is érdemled, ha ezt most másodszor megteszi veled.
18: De akkor miért hozzánk fordulsz? A férjed a legjobb barátod, beszéld meg vele!
Esetleg egy mediátor, mentális tanácsadó, párterapeuta...?
Itt sok komolytalan ember is hozzászól, aki félvállról veszi, amit amúgy ennyi infóból nem is ítél meg jól.
Valami szakértői rovat?... Pl. valaszkereso.nlc.hu?
Azt írod: "És akárki akármit is mond, nekünk tényleg ideálisan jó a kapcsolatunk."
Saját magadnak tudsz őszintén válaszolni arra a kérdésre, hogy vajon a férjed is ugyanígy érezheti-e?
"És akárki akármit is mond, nekünk tényleg ideálisan jó a kapcsolatunk."
És akkor most nekünk hazudsz vagy magadnak... El kéne dönteni!
Mert a külvilág felé, tök mindegy mit vetítesz, ha amúgy otthon sz.r van a palacsintában!
A dátumból ítélve már eldőlt a dolog.
Nagyon távolról hasonló helyzetben a nőm reggel rácuppant... aztán még egyszer....
S máris nem éreztem úgy, ha na most akkor megmutatom.
De hát ez tüneti dolog.
Ez meg tévedés:
"Sajnos a mai férfiak nem tudnak igazán férfiak lenni a házasságukban."
Épp tegnap beszélgettünk valakivel, hogy milyen nagy macsó vagyok, a mikor az asszony, meg a kisbaba összehányta egymást, az ágyat, mindet, milyen szépen feltakarítottam mindent, elmentem a piacra, hogy főzzek nekik liba-levest, orvost hívtam, gyógyszert vettem, miközben én is épp oly sz*rul voltam.
Semmiféle pót-szexkapcsolattól nem éreztem volna ennyire felnőtt férfinak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!