Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?
Pont, hogy nem. A huszas eveimben jarok, es komoly kapcsolatba semmifelekeppen nem szurnom ossze a levet egy ilyen ferfival.
Gondoltal mar arra, mi lesz ha az egyik felesegbe beleszeret? Jo, lesz...
A fiad elég gyatra nevelést kaphatott, ha neki ez rendben van. (A nők se jobbak, akik belemennek házasság mellett vele ilyen kalandokba...)
Majd egyszer összeszed egy jó kis betegséget, vagy bedurvul az egyik férj, akkor foghatjátok a fejeteket. Azért remélem, a fiad típusából van kevesebb, és vannak még felelősségteljes, hűséges férfiak is a függetlenek körében.
Nyilván azok a nők is hibásak, akik titokban csalják a párjukat ahelyett, hogy tisztességesen kilépnének egy kapcsolatból. Azonban, ki vagy te, hogy egy ilyen nőt elítélj? Honnan tudod, hogy annak a nőnek milyen a magánélete? Meg mégis milyen nevelést adtál a fiadnak? Lesülne a bőr képemről, ha az én gyerekem ilyet csinálna... Nagyon sokat elárul rólad, és a családotok mentalitásáról, hogy a fiad csak foglalt nőkkel kezd ki. Szánalmas.
Engem arra neveltek, hogy becsületes legyek, sose bántsak meg senkit. Soha nem hagynám ott a szerelmemet egy ilyen kis senkiért, mint a fiad.
Sokan akik itt támadnak! Ti komolyan nem veszitek észre magatokat?
Valójában a fiamat és engem igazoltok.
Miben? :D
Szánalmasak vagytok mindketten. :D
Vagy esetleg te is csalod a férjed?
Egyébként mielőtt jönnél belém kötni: 23 éves éves vagyok és 7 éve ugyanazt a férfit szeretem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!