Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?
Őszinte legyek? Én is lesújtó véleménnyel volnék egy ilyen "férfiról" (szándékosan idézőjelbe téve). Azokról a feleségekről, akik elmennek vele, persze ugyanez a véleményem.
#9-re:
Nem nagy része. Egy része. És aki őket keresi, az őket is fogja megtalálni.
De a fiacskád is egyből ugrik a szénakazalba a házas nőkkel..
Szánalmas az olyan férfi,aki csak foglalt nőknek kell 1-2 menetre,miért nem kezd függetlenekkel?Persze tudom,biztos azért mert ezek a gonosz, ledér nőszemélyek elcsábítják a szegény,ártatlan kisfiadat :)
Én ritkán ítélkezem, mert nem az én dolgom.
A fiával kapcsolatban pedig annyit tanacsolnék: tessék ráhagyni.
"Szánalmas az olyan férfi"
És az "olyan" nő? Hallottam már a férfiakat egymás közt beszélgetni, ők a szánalmas helyett valami más kifejezést szoktak rájuk használni.
az a baj, hogy az emberek irigyek olyannyira, hogy a temetésemkor a jóidőt is irigylik majd
egyedül a fiad tudja, hogy mi jó neki, lehet, hogy idővel rájön, hogy tévedett, lehet, hogy aztmondja, hogy no igy volt maga a menyország, mindegy az ő élete élje a saját tetszése szerint ... mások meg csak irigykedjenek
Hat ezek utan, nem is hiszem, hogy egy normalis nonek is fog kelleni a fiad...
Remeljuk agglegeny marad,es orokre a szoknyad mellett fog maradni.
Nem tudom, hány éves a fiad, talán még fiatal a házassághoz. Nincs ezzel semmi gond.
Az fura, hogy mindig csak feleségeket talál. Mert így olyan, mintha direkt őket keresné.
És miért kell tudni mindenkinek, hogy a te fiad kiket k_úrogat?
Erkölcsileg sem a fiad, sem a feleségek nem fedhetetlenek.
Na de ki az?
Aki beletapos egy házasságba, tisztességtelen, aki átveri a párját, az is tisztességtelen. Miért nem kezd a drága gyermek független nőkkel? Mert az mondjuk már némi kötelezettséggel járna... vagy a független nőknél nincs sikere...? Na, és a foglalt emberek miért csalják meg a párjukat ahelyett, hogy előbb tisztességesen lezárnák, és utána kezdenek új kapcsolatba?
Nem az emberek nagy része ilyen, kedves anyuka, csak egy része, nem kell ítélkezni és általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!