Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én fiamat mindennek elmondt...

Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?

Figyelt kérdés

#feleségek?
2015. ápr. 15. 08:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Én fiús anyaként úgy nyakon b**sznám a fiam ha ilyet csinálna....leégne a haja. De nem is ilyen szellemben van neveleve, szóval ez teljesen esélytelen.
2015. ápr. 15. 13:06
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy vélekedek a ledér feleségekről, mint a hűtlen férjekről és azokról, akik az ilyen kapcsolatot (direkt) keresik. Undorodom tőlük. A legalja. Ennyi.
2015. ápr. 15. 13:16
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Titeket igazolunk? Ezt te csak hallani szeretnéd. Kisklott a nevelési módszered és teremtettél egy gyenge jellemű gyereket. Szerelmes vagy a fiadba és vak. Bármit tenne,te nyálaznál neki. Betegek vagytok mindketten.

Nem hiszem,hogy a továbbiakban írnunk kellene a kérdezőnek,mert nincs kinek. Önimádó ő is és a fiacskája is.Nekik mindenki qurva.Anyuci csak magából indul ki talán.

2015. ápr. 15. 13:22
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Lesülne a képemről a bőr, ha fiam igényszintje ennyire alacsony lenne, ennyire tele lenne párkapcsolati defektussal és elköteleződési problémákkal.

Nagyon-nagyon magamba néznék, hogy hogyan tettem így tönkre őt a nevelésemmel.

2015. ápr. 16. 13:27
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Olcso husra csak a legyek mennek...

aki nem tud udvarolni szeretni az gyors lyukat akar mint a kiseger szanalmas ha ferjes nokkel kever valaki egyszeruen piti dolog tuti nem tud maganak rendes not talani mert bena hozza

2015. ápr. 16. 13:36
 46/47 anonim ***** válasza:

Ma már senkit nem "mondanak el" csak ,mert nem házasodott meg.

Sok ember nem akar elköteleződni.

Jobb,mintha akaratuk ellenére megtennék.

2016. febr. 17. 03:23
 47/47 anonim ***** válasza:

Nagybátyám volt hasonló kaliberű fiatalkorában.

Ő volt a nagyi pici kincse, rosszat nem csinált soha.

Csak épp mindenkit megdugott, aki elment vele.

Ovis voltam amikor pár férj pontot tett az ügy végére.

Akkoriban már a család is elfordult tőle, ugyanis rá akart mászni ittasan édesanyámra, aki elhajtotta a halálfa szára.

Persze nagybátyámnak állt feljebb, és a vége hatalmas botrány volt.

Én utoljára gyűrűs menyasszonyként láttam, amikor a férjemnek előadta, hogy vigyázzon velem, mert én is olyan ribiforma vagyok, mint anyám, és ha terhes vagyok, csináltasson apaságit.

Mindezt akkor amikor meghívót adtunk az esküvőnkre (persze, visszavontam a meghívást).

Karácsonykor írt rám facen, hogy ő milyen magányos, mióta a mama meghalt, meg ő nem is tudta hogy két kislányunk van már.

Jöttek a célozgatások, hogy ő milyen egyedül van, se barátok, se a család nem megy hozzá, meg persze pénze sincs.

Csak annyit írtam neki, hogy edd meg amit főztél.

Már nem tudom sajnálni. Ő döntött arról, hogy így él.

Aki a magányos életmódot választja, így jár. Nagybátyám, ha otthon hal meg, valószínűleg hetekig nem veszi észre senki.

2016. febr. 17. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!