Az én fiamat mindennek elmondták, mert nem nősül meg, elég neki a ledér feleségek nyújtotta komfort. De azt látom hogy a világ tele van ilyen könnyűvérű feleségekkel, akkor róluk hogy vélekedtek?
Titeket igazolunk? Ezt te csak hallani szeretnéd. Kisklott a nevelési módszered és teremtettél egy gyenge jellemű gyereket. Szerelmes vagy a fiadba és vak. Bármit tenne,te nyálaznál neki. Betegek vagytok mindketten.
Nem hiszem,hogy a továbbiakban írnunk kellene a kérdezőnek,mert nincs kinek. Önimádó ő is és a fiacskája is.Nekik mindenki qurva.Anyuci csak magából indul ki talán.
Lesülne a képemről a bőr, ha fiam igényszintje ennyire alacsony lenne, ennyire tele lenne párkapcsolati defektussal és elköteleződési problémákkal.
Nagyon-nagyon magamba néznék, hogy hogyan tettem így tönkre őt a nevelésemmel.
Olcso husra csak a legyek mennek...
aki nem tud udvarolni szeretni az gyors lyukat akar mint a kiseger szanalmas ha ferjes nokkel kever valaki egyszeruen piti dolog tuti nem tud maganak rendes not talani mert bena hozza
Ma már senkit nem "mondanak el" csak ,mert nem házasodott meg.
Sok ember nem akar elköteleződni.
Jobb,mintha akaratuk ellenére megtennék.
Nagybátyám volt hasonló kaliberű fiatalkorában.
Ő volt a nagyi pici kincse, rosszat nem csinált soha.
Csak épp mindenkit megdugott, aki elment vele.
Ovis voltam amikor pár férj pontot tett az ügy végére.
Akkoriban már a család is elfordult tőle, ugyanis rá akart mászni ittasan édesanyámra, aki elhajtotta a halálfa szára.
Persze nagybátyámnak állt feljebb, és a vége hatalmas botrány volt.
Én utoljára gyűrűs menyasszonyként láttam, amikor a férjemnek előadta, hogy vigyázzon velem, mert én is olyan ribiforma vagyok, mint anyám, és ha terhes vagyok, csináltasson apaságit.
Mindezt akkor amikor meghívót adtunk az esküvőnkre (persze, visszavontam a meghívást).
Karácsonykor írt rám facen, hogy ő milyen magányos, mióta a mama meghalt, meg ő nem is tudta hogy két kislányunk van már.
Jöttek a célozgatások, hogy ő milyen egyedül van, se barátok, se a család nem megy hozzá, meg persze pénze sincs.
Csak annyit írtam neki, hogy edd meg amit főztél.
Már nem tudom sajnálni. Ő döntött arról, hogy így él.
Aki a magányos életmódot választja, így jár. Nagybátyám, ha otthon hal meg, valószínűleg hetekig nem veszi észre senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!