Lesz még valaha családom?
19 évesen volt már egy esküvőm de 2 éve elváltunk. Azóta is próbálok ismerkedni de sajnos nem jött össze :( Úgy terveztem hogy már 32 évesen boldog házasságban élek, gyerekekeim lesznek. 35 éves korom előtt szerettem volna szülni, de úgy látszik nem fog összejönni. Attól félek hogy későn fog rámtalálni a nagy Ő. Keresztfiamnak is most lesz az eskövője, és eléggé irigylem őket.
Mit tegyek?
32/N
"Régebben"
Tehát nem most. Tehát most semmit sem teszel érte. Az internetes ismerkedés semmi. És a francokat nem válogatsz. Annyi magányos, normális férfi van, hogy egy nő kb. egy hét alatt találna magának igazi, apának való, szerető, életreszóló társat, ha akarna. Csak az igények női részről a fellegekben vannak. Legyen mindenki Hugh Jackman (lassan az adamantium csontváz is kelleni fog), legyen pénzes, határozott, humoros, legyen magas társadalmi státusza... stb. stb. stb...
12 13-nak: "Régebben" - mert már tele van a hócipőm... Sok próbálkozás, egy csomó pofátlan alak, akik ugyanolyan felszínesek, amilyennek te írod le a nőket, és csak elvették a kedvem az egésztől. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és sokkal jobban járok, ha itthon simogatom a macskát:S - Aztán több macskás, egyedülálló öregasszonyként végzem, tudom én:) De akkor sem leszek együtt valakivel, csak hogy ne legyek egyedül.
A kérdező is írta, és én is írtam, hogy nem érdekel minket a pénz. Azt is írtam, hogy a külső csak nagy vonalakban érdekel - nekem elsősorban az összbenyomás számít. Ahogy tapasztaltam, a férfiak sokkal "válogatósabbak" ezen a téren. És ami engem rettentően bosszant(ott), az az, hogy mindegyiknek "időkomplexusa" van, rettenetesen féltik az idejüket, nehogy "kárba vesszen" 2-3 óra az életükből...
A társadalmi státusz csak annyiban érdekel, hogy mennyire hasonló a gondolkodásmódunk és az élethez való hozzáállásunk - alapvetően hiszek a hasonlót a hasonlóhoz elvben, de annyira különböző emberek voltak már rám nagy hatással életem során, hogy igyekszem minél nyitottabb lenni.
Igen, a határozottság és a humor fontos, mert én is határozott vagyok, és ki kell hogy egyensúlyozzon a párom, és mert nevetni jó:)
Szerintem nekem nem olyan nagyok az elvárásaim:
-mivel én ducibb vagyok, a pasi legalább 80 kg legyen
-ápolt és itt arra gondolok hogy minden nap fürdik, tisztálkodik, egy alsógatyát nem 1 hétig hord stb.
-ne csak a szexre kelljek
Nekem nem akadály ha gyermeke van, nem baj ha dohányzik (de azért ne napi 2 doboz), nem baj ha néha elmegy a barátaival szórakozni (de azért ne legyen minden hétvégén részeg).
"Látod, ezért választom a macskát!"
És macskakaját kensz rá, vagy májkrémet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!