Lesz még valaha családom?
19 évesen volt már egy esküvőm de 2 éve elváltunk. Azóta is próbálok ismerkedni de sajnos nem jött össze :( Úgy terveztem hogy már 32 évesen boldog házasságban élek, gyerekekeim lesznek. 35 éves korom előtt szerettem volna szülni, de úgy látszik nem fog összejönni. Attól félek hogy későn fog rámtalálni a nagy Ő. Keresztfiamnak is most lesz az eskövője, és eléggé irigylem őket.
Mit tegyek?
32/N
Üdv a "klubban":( Pont ebben a helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy én nem mentem hozzá ahhoz, akivel 16-26 éves korom között együtt voltam, és azt hittem, hogy mellette fogok megöregedni...
Én sem fogok 35 felett szülni, az (szinte) biztos. (Hiába mond bárki, bármit arról, hogy "még ráérek", én nem így érzem.) Annyi idős vagyok, mint te, és mivel nem akarnék gyorsan gyereket egy friss kapcsolatba, én úgy 1 éve vettem észre magamon, hogy lassan számot vetettem a ténnyel, hogy így alakult az életem és kész. Megvoltak a magam jó pillanatai, viszonylag sokáig voltam nagyon boldog, de gyerekkel már nem számolok. A szerelemről azért még nem mondtam le, de ahogy telik az idő, egyre szörnyűbb és szörnyűbb férfiakkal hoz össze a sors. Már nem is "keresgélek".
Amióta elfogadtam, hogy ezt osztotta az élet, és abból igyekszem a legtöbbet kihozni, ami megadatott, (és amióta nem igyekszem "ismerkedni", brrr!! ) sokkal kiegyensúlyozottabbnak és boldogabbnak érzem magam.
Természetesen a normális pasikat keresem.
Elég gazdag családból származom és sajnos ezt sokan kihasználják :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!