Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakcím változásnál, hová...

Lakcím változásnál, hová forduljak, a családi pótlékot hol kell, kell-e újra igényelni?

Figyelt kérdés

próbáltam a keresőben,de nem igazán lettem okosabb

ha valaki tud használható infót annak köszi

2010. febr. 18. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell újraigényelni, de el kell menni oda, ahol intézted, és ott is ki kell tölteni egy papírt, hogy máshova folyósítsák ezután. Természetesen oda már az új lakcímkártyával kell menni. Ha ez időbe kerül, addig is kérj a postán utánküldést a postán.
2010. febr. 18. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Irj egy levelet a MÁK nak hivni ugysem tudod őket. Majd ők megmondják mit tegyél ugyanis tőlük kapod a csp-t
2010. febr. 18. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell újra igényelni. Én tudtam hívni az Államkincstért, mindig felvették. De tényleg érdemesebb egy levelet írni, hogy megváltozott a lakcímed, és ajánlva add fel.
2010. febr. 18. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Lakcím kártyával kapcsolatos információk:

[link]

Családi pótlékkal kapcsolatos információk:

[link]

2010. febr. 18. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat
2010. febr. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!