Hogyan szabaduljak meg a múltamtól? (exek)
Rosszindulatúak kíméljenek légyszi!
Volt egy 6 éves, egy 2 éves, és egy 4 éves kapcsolatom. Ezek a kapcsolatok egyidőben futottak. Mind 3 férfit szerettem. A 3 együtteséből született meg a hőn áhított Igazi. Ebből a 3 férfiből gyúrnám össze most is a "leglegemet". A lényeg, hogy már nem érintkezek velük semmilyen formában, viszont az egyik 2 hónapja párra lelt. És ez nagyon fáj. Minden vér az agyamba szállt a hír hallatán, hogy valami trükkel visszaszerezzem. Már nem szeretem, de mégsem tudom elengedni. Az életem része volt, és zavar, hogy mást nőt szeret. Tudom hogy egy szemét aljas nő vagyok, de nem tudok ezen túlnőni. Nem tudok a múltamtúl szabadulni, ami nagyon rossz. Szeretnék velük lenni, de szeretnék már végre túllépni is ezen, és végre csak 1 férfit szeretni. Mit tegyek?
Pszichológushoz nem megyek, az tuti.
Legjobban annak örőlnék, ha hasonló saját tapasztalatos priviket írnátok, mert aki ezt már átérezte, az talán tud segíteni. Köszi
A helyi nogyogyasz es nemi beteg gonodzo mar orul mert lesz egy par allando vendege.
Komolyan tisztaban vagy vele mennyire veszelyes amit ccsinaltal?
Nemi bajok HPV virus???
nagy riziko ha nem vagy monogam
csak a csacsi tudjon is róla,hogy ő csak csacsi.
nagyon rossz ám,mikor behülyítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!