15 évesek neketek hanykor kell lefeküdni?
úgy emlékszem 9-kor, de nem volt belőle különösebb vita, mert így legalább mindig kialudtam magam
most 18 éves vagyok és 11-kor az esetek többségében (péntek, szombat estét most nem számolom) már alszok és 6-kor kelek
15 évesen akkor feküdtem le, amikor akartam.
Ez kb 11 és 1 óra között volt.
Nincs megszabva, ha késő éjjel észreveszik, hogy még ébren vagyok, megjegyzik, hogy aludni kéne és ennyi.
Amúgy 10 és 11 között szoktam lefeküdni.
Nem volt megszabva, de reggel hétkor fel kellett kelnem mert dolog volt. Szóval kizárólag magammal toltam ki, ha nem feküdtem le időben.
Viszont se tévé se számítógép nem volt a szobámban, és miután apám lefeküdt kilenckor, kuss volt mindenkinek. Így általában valamelyik könyvemmel a képemen szunyáltam.
már idősebb vagyok, de 15 éves koromban már nem volt megszabva, hogy mikor feküdjek le aludni. (kb 12 éves koromig volt csak, hogy 10kor legkésőbb menjek aludni..) többnyire éjfél körül feküdtem le, és fél 1-1 körül aludtam el, ez most is így van még. ha suli/munka van, nekem kényelmesebb a kevés alvás, mintha 8 órát aludnék.. minden szülő más persze, de én örülök, hogy nem akarták itthon rámerőltetni, hogy mikor feküdjek le, mindenkinek más a ritmusa, valakinek kell a sok alvás, valakinek nem.
20L
Nekem sem mondják meg, max megjegyzik, hogy kéne aludjak. Legtöbbször 11 fele szoktam lefeküdni, de van egy-egy "KIVÉTELES" eset, hogy fent maradok 2-ig is.. de ugyanúgy fel tudok kelni reggel 6:45-kor. Sőt .. talán még "fittebb" is vagyok:)) Furán működöm :)))
+ én legtöbbször délután alszom 1 órát.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!