Amikor én ennyi idős voltam, nem igazán volt meghatározva, hogy mikor feküdjek le, mivel anyum úgyis tudta, hogy értelmes lény lévén nem akarok másnap hulla fáradtan szenvedni egész nap a suliban. Kb. 10-11 körül mehettem aludni és 6-kor kellett kelnem.
Kb. havi 2 alkalommal pedig ha színházba mentünk, ez éjfélre tolódott ki.
2015. márc. 28. 08:55
2/25 anonim válasza:
15 évesen még nem volt otthon internetünk, a tv-ben meg semmi jó nem ment akkoriban sem, szóval max 10-kor már ágyban voltunk.
2015. márc. 28. 09:00
3/25 anonim válasza:
15 évesen 9-kor kellett ágyba lennem, utána még olvastam általában.
2015. márc. 28. 09:04
4/25 anonim válasza:
Megértem a helyzetedet. Engem még most, 18 évesen is apukám 10-kor ágyba akar küldeni. Csak túl makacs vagyok, és vannak módszereim az ellenállásra. De ő is makacs, bármit mondok, meg se hallgat.
Egyébként én sem vagyok bolond, ha sikerül is kitolnom az elalvási időt, 11-kor, fél tizenkettőkor már én is ágyban vagyok.Ugyanígy ment 15 évesen is.
2015. márc. 28. 09:07
5/25 anonim válasza:
Már nem vagyok 15, de fél 11 volt a lefekvési idő, fél 7-kor keltem. Ez így pont 8 óra alvás volt, nem is voltam fáradt sosem.
2015. márc. 28. 09:15
6/25 anonim válasza:
Ilyesmibe sose szóltak bele a szüleim, csak saját magammal toltam ki, ha nem feküdtem le időben. Ha pl. összefutattam velük éjjel a konyhában, azért megjegyezték, hogy ideje lenne lefeküdnöm, de ennyiben ki is merült a dolog. Nem parancsolták meg, hogy most azonnal menjek és aludjak. Amúgy éjfél és egy között, vagy időkénként háromig is ébren voltam, és 5:30-kor keltem. Másnap meg mint egy zombi, úgy mentem suliba. Péntekenként tartottam alvós napot, akkor egy huzamban aludtam 15 órát. Jó tanuló voltam és a magatartásommal se volt baj, nem adódott gond a fura alvási szokásaimból.
2015. márc. 28. 09:58
7/25 anonim válasza:
itt rinyáltok,de majd rájöttök,hogy egyetem, munka mellett egy fél óra plusz alvásért is ölni tudna az ember:)
2015. márc. 28. 10:14
8/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek.
sokat segitettek
2015. márc. 28. 10:22
9/25 anonim válasza:
én 17 éves vagyok, de 21.30 körül fekszem lefelé. Bejárós is vagyok, meg reggel iskola előtt meg kell etetni, ki kell takarítani a ház körül tartott állatokat, így 4.30-5.00 között kelnem kell. Fáradt nem szoktam lenni, de van hogy jól esne még egy kicsit szundítani,de nem lehet, mert várnak az állatok.
2015. márc. 28. 11:59
10/25 anonim válasza:
15 évesen nekem már nem mondták meg, általános iskolás koromban még jöttek ilyen hülyeségekkel, utáltam, mert aludni nem tudtam, órákig hánykolódtam az ágyban álmatlanul.
Ha alszol 3 órát és fáradt vagy másnap, a te bajod. Majd legközelebb jobban kipihened magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!