Érdemes a mai világba gyereket szülni?
Figyelt kérdés
...ahol minden a pénzrôl szól2015. márc. 25. 17:26
31/40 anonim válasza:
Én minden egyes szavaddal egyet értek kérdező. Nincs értelme szaporodni,önző dolog.
Az élet értelme pedig pont semmi. Nincs neki. Célja sincs. Viszont az a réteg,amelyik ide is irogat,ezt nem látja át,így utat enged a legerősebb állati ösztönének,a szaporodasi osztonnek. Ez ilyen egyszerű.
32/40 anonim válasza:
Mégis milyen réteg írogat ide? (Megjegyzem te is épp ide írsz)
Mit értesz azon, hogy utat enged a szaporodási ösztöneinek?
33/40 anonim válasza:
31-es, azért mert te nem találod meg az örömöt az életedben, és céljaid sincsenek, kérlek ne degradálj le olyan embereket a te kis szintedre, akinek bizony van. Szaporodási ösztön?! Kérlek, ezzel a kijelentéseddel gyakorlatilag magadat is egy állathoz méred aki ösztönből nemz utódokat a fajfenntartás végett. Nagyon borúsan látod az életed, de légy szíves akkor zárkózz be a szobádba és sírd tele a párnád a nyomorúságos életeddel, de ne máson töltsd ki a depressziód.
34/40 anonim válasza:
Hmmmmm. Az értelmes válaszra annyi az össz argumentuma a jonepnek,hogy kitorolteti a választ. Na,hát ilyen emberek közé tényleg nem érdemes szaporodni.
35/40 anonim válasza:
minden hozzáállás kérdése!ha a szar dolgokat meg a nyomort akarod meglátni ,bizony sikerülni fog és ez fordítva is igaz.azt hiszem ,hogyha a kedves kérdezö mégis szülne gyermeket ,talán nem ilyen kilátástalannak látna mindent ,elterelné a sok rosszról a figyelmét ez a csodálatos dolog .még jó ,hogy ez a legerösebb ösztön,hiszen mi ad értelmet az életnek ha nem ez?!:)de szerintem aki kellö érzelmi intelligenciahányadossal rendelkezik ,elöbb utóbb rájön.talán a kérdezö még nem találta meg a megfelelö partnert vagy túl fiatal:).
36/40 anonim válasza:
Hát ezaz. Nem mindenkinek ez az elemi ösztön az élete értelme.
37/40 A kérdező kommentje:
31: legalább te érted hogy mirôl beszélek. Az itteni válaszolók többsége talán mélyebb rétegeiben még nem gondolta át.
2015. márc. 26. 23:29
38/40 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok amúgy és már megtaláltam a párom, mégis ez a véleményem.
2015. márc. 26. 23:30
39/40 anonim válasza:
Elég szomorú ha 28 évesen csupán ennyit fogsz fel, látsz meg a világból. Nagyon szűk látókörű vagy kérdező, csak nem értem, hogy miért tettél fel egy olyan kérdést amiről határozott véleményed van, és mindenki mást hülyének tartasz ha másképp vélekedik.
40/40 A kérdező kommentje:
A 'szűk látókör' relatív ezek szerint. Nekem a te látóköröd 'szűk' például. Több éve volt szerencsém járni a világot, szóval volt alkalmam kitekinteni, tapasztalatot gyűjteni. Születnek ám gyerekek a tágabb családi körömben is, onnan is látok ezt-azt. A véleményemet van mire alapoznom.
2015. márc. 28. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!