Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes a mai világba gyereket...

Érdemes a mai világba gyereket szülni?

Figyelt kérdés
...ahol minden a pénzrôl szól

2015. márc. 25. 17:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
16%

Én minden egyes szavaddal egyet értek kérdező. Nincs értelme szaporodni,önző dolog.

Az élet értelme pedig pont semmi. Nincs neki. Célja sincs. Viszont az a réteg,amelyik ide is irogat,ezt nem látja át,így utat enged a legerősebb állati ösztönének,a szaporodasi osztonnek. Ez ilyen egyszerű.

2015. márc. 26. 12:09
 32/40 anonim ***** válasza:

Mégis milyen réteg írogat ide? (Megjegyzem te is épp ide írsz)

Mit értesz azon, hogy utat enged a szaporodási ösztöneinek?

2015. márc. 26. 12:11
 33/40 anonim ***** válasza:
31-es, azért mert te nem találod meg az örömöt az életedben, és céljaid sincsenek, kérlek ne degradálj le olyan embereket a te kis szintedre, akinek bizony van. Szaporodási ösztön?! Kérlek, ezzel a kijelentéseddel gyakorlatilag magadat is egy állathoz méred aki ösztönből nemz utódokat a fajfenntartás végett. Nagyon borúsan látod az életed, de légy szíves akkor zárkózz be a szobádba és sírd tele a párnád a nyomorúságos életeddel, de ne máson töltsd ki a depressziód.
2015. márc. 26. 12:15
 34/40 anonim ***** válasza:
Hmmmmm. Az értelmes válaszra annyi az össz argumentuma a jonepnek,hogy kitorolteti a választ. Na,hát ilyen emberek közé tényleg nem érdemes szaporodni.
2015. márc. 26. 14:31
 35/40 anonim ***** válasza:
minden hozzáállás kérdése!ha a szar dolgokat meg a nyomort akarod meglátni ,bizony sikerülni fog és ez fordítva is igaz.azt hiszem ,hogyha a kedves kérdezö mégis szülne gyermeket ,talán nem ilyen kilátástalannak látna mindent ,elterelné a sok rosszról a figyelmét ez a csodálatos dolog .még jó ,hogy ez a legerösebb ösztön,hiszen mi ad értelmet az életnek ha nem ez?!:)de szerintem aki kellö érzelmi intelligenciahányadossal rendelkezik ,elöbb utóbb rájön.talán a kérdezö még nem találta meg a megfelelö partnert vagy túl fiatal:).
2015. márc. 26. 14:42
 36/40 anonim ***** válasza:
Hát ezaz. Nem mindenkinek ez az elemi ösztön az élete értelme.
2015. márc. 26. 15:52
 37/40 A kérdező kommentje:
31: legalább te érted hogy mirôl beszélek. Az itteni válaszolók többsége talán mélyebb rétegeiben még nem gondolta át.
2015. márc. 26. 23:29
 38/40 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok amúgy és már megtaláltam a párom, mégis ez a véleményem.
2015. márc. 26. 23:30
 39/40 anonim ***** válasza:
Elég szomorú ha 28 évesen csupán ennyit fogsz fel, látsz meg a világból. Nagyon szűk látókörű vagy kérdező, csak nem értem, hogy miért tettél fel egy olyan kérdést amiről határozott véleményed van, és mindenki mást hülyének tartasz ha másképp vélekedik.
2015. márc. 27. 08:06
 40/40 A kérdező kommentje:
A 'szűk látókör' relatív ezek szerint. Nekem a te látóköröd 'szűk' például. Több éve volt szerencsém járni a világot, szóval volt alkalmam kitekinteni, tapasztalatot gyűjteni. Születnek ám gyerekek a tágabb családi körömben is, onnan is látok ezt-azt. A véleményemet van mire alapoznom.
2015. márc. 28. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!