Miert itelik el sokan az orokbeado anyat?
Emberszamba sem veszik, az orokbeadott gyermek is inkabb megveti.
Szerintem ez elszomorito, foleg ha egy normalis norol beszelunk, nem pedig egy lecsuszott alkoholistarol.
A " normalis" -at azert hangsulyoztam annyira, hogy ne a drogos, alkoholista, agressziv noket hozzatok fel(hanem pl.:fiatalkorura, tobb gyerekes anyara, szegeny, rossz korulmenyek kozott elo nokre gondoljatok)
Oke, te nem tenned. Grat! De aki ehhez folyamodik, miert iteled el? Teged megnyugtatna az a tudat, hogy vki megtartja a gyereket, sz.r korulmenyek kozott?
Bar ezek szerint igen. + Eleg szanalmas egy masik ember felett itelet mondani, csak azert mert maskepp cselekedett az elvartakhoz kepest.
nekem egy dolog szúr szemet az örökbe adónál és erre nem mentség az anyagi helyzet, sem semmi más. Az óvszer. Miért nem használ????????????
persze ha nemi erőszak, lukas óvszer,...- akkor egyértelműen más a helyzet!!!!!!!!!!!
Nem mentség, de nem is mondhatod azt valakinek, hogy mivel te nem használtál óvszert, fel kell nevelned a gyereket. Mert ezzel megint nem a gyerek az első.
Valamiért még a szentfazekaknak is fontosabb, hogy a nő büntetve legyen, minthogy a gyereknek jó élete legyen. A gyerek le van szarva.
Amikor meg valaki jön a kérdéssel, hogy el akarja vetetni a gyerekét, mindenki sápítozik, hogy inkább adja örökbe.
Szerintem az általad elképzelt szituáció nem létezik, kérdező. Olyan nincs, hogy normális a nő, de örökbeadja. Az nem normális. Ha csóró, akkor miért nem védekezett, ha sok gyereke van, akkor miért vállalt be még egyet...
Túlzás nélkül jelentem ki, hogy 1 milliárdból talán 1 ilyen eset van, és biztos vagyok benne, hogy azt a nőt senki nem ítéli el.
Micsoda vita lett itt.
Második válaszoló vagyok. A páromat is és engem is örökbe fogadtak, úgy írtam azt a választ. Egyikünk sem ismeri az igazi szüleit. Mindketten jó helyre kerültünk (csak én rossz szülőkhöz), egyikünk sem haragszik az ismeretlen szülő(k) re, mivel nem tudjuk, hogy mi volt az okuk az örökbeadásra, nem ismerjük a körülményeket, még a nevüket sem tudjuk, ezért nem is ítélkezünk. Nem tudjuk megérteni azokat az embereket, akiknek még csak részük sem volt ilyesmiben, de ennyire felháborodva elítélik a dolgot. Az emberek abba szeretnek a legjobban, fennhangon beleszólni, amiről halvány lila fingjuk sincsen. Csak Magyarországon megy ez így? (Eddig úgí tűnik.) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!