Miert itelik el sokan az orokbeado anyat?
Emberszamba sem veszik, az orokbeadott gyermek is inkabb megveti.
Szerintem ez elszomorito, foleg ha egy normalis norol beszelunk, nem pedig egy lecsuszott alkoholistarol.
nagyon megbántottak?
szerintem csak "távolból" vetik meg az ilyeneket.ha ismerőssel történik,sokkal megértőbbek,ha ismerik a szituációt.
Azért, mert az emberek (tak) szeretik elítélni azt, aminek nem ismerik a potos részleteit/okait.
Eszükbe sem jut belegondolni, hogy miért történt az örökbeadás (pl. magát alkalmatlannak érző, anyagi gondokkal küzdő, időhiányos, stb. stb. szülő). Egyből az jut eszükbe, hogy "milyen szívtelen, aki megválik a gyerekétől", pedig a megválás majdnem minden esetben a gyerek érdekeit szolgálja. Én személy szerint csak tisztelni tudom az ilyen szülőket, hogy saját érzéseiket figyelmen kívül hagyva akarják a legjobbat a gyermek számára.
Mert az emberek imádnak másokon csámcsogni...
Ha elvetette volna azért bántanák, ha megtartja és nyomorban neveli, vagy nem foglalkozik vele akkor meg azért. Itt nincsen jó válasz.
Mert az örökbe adó valamit nagyon elcseszett ha idáig jutott.
Egy gyermeknek óriási trauma az örökbe adás, mindent elveszít, még ha rossz volt akkor is, neki az volt az élete az édesanyja stb
Soha nem adnám örökbe a gyermekeim csak ha meghaltam.
"Inkább meghal és éhezik, de nem adja."
Te amúgy elolvasod amit írsz? Mert ez esetben az eredmény ugyan az, csak előtte a gyerek még évekig szenved, nélkülöz, nyomorog... Ez egyszerűen színtiszta önzés lenne.
Ez hulyeseg.
Pl.:Ha maga mellett tartja a nyomorban, a lehetosegek hianyaban akkor jobb es becsulendobb ember?
Egy gyereket nem csak megszulni kell, hanem felnevelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!