Szerintetek is undorító húzás volt ez a férjem részéről?
Figyelt kérdés
Tegnap kinthagytuk anyukáméknál a 18 hónapos lányunkat. Mikor hoztuk el anyum mo dta hogy menjünk ki vasárnap ebédre úgyis délután 5 kor mentünk volna szülinapi zsúrra ugyan abba a faluba. Férjem mondta hogy oké.
Ma fél 11 kor kérdem h mikor indulunk erre azt mondja fél 4 fele. Mondom nem megyünk ebédre? Erre azt válaszolta hogy nem, ő nem fog kint ücsörögni 5 órát.
Nem valami jó a szüleimmel a kapcsolata, vannak konfliktusaik de akkor nem értem tegnap miért mondta hogy kimegyünk.
Tiszta ideges vagyok nem főztem semmit. Anyum is 6 főre főzött nem pedig 3-ra. Ti mit szólnátok ehez a húzáshoz?
2015. márc. 22. 12:27
11/16 anonim válasza:
Remélem azért nem csodálkozol rajta, hogy rossz a kapcsolata a szüleiddel, egy bunkó paraszt.
12/16 anonim válasza:
Most komolyan 15 km megtétele autó nélkül problémát okoz? A helyedben felszálltam volna a buszra, vonatra és elmentem volna, ennyi, nem pedig a gyakorin hőbörögnék...
13/16 anonim válasza:
15 km-re még a taxi se olyan vészes, ha ugy álltok anyagilag... De amúgy en is kimennek busszal vagy kérném hogy jöjjenek ertem.
14/16 anonim válasza:
hát mivel ott a gyerek most már macerásabb a válás:D
de ez jobb nem lesz
nyomi a férjed és kamuzós,valószínű neked is szokott így kamuzni...
15/16 anonim válasza:
Nem tudom egyes válaszadók hol élnek és tényleg nem rosszból írom, amit. Mi 10 km-re lakunk megyeszékhelytől, az ország top5ös legnagyobb városai közt is benn van. Vasárnaponként reggeltől estig összesen 4 busz jár... 4. A reggel 9essel vagy a délután hármassal menjek ebédre úgy, hogy fél11kor tudom meg, nem lesz ki elvigyen? Vonat erre nem jár... Kérdésre reagálva: nem undorító, de elég bunkó na. A helyedben nagyon alapoasn elbeszélgetnék vele arról, hogy máskor, ha tudja előre, hogy nincs kedve, akkor mondja meg helyből és azonnal, különben intézed magadnak a fuvart, de hazafele elfelejtesz jönni a gyerekkel együtt.
16/16 anonim válasza:
Ez végül is tényleg attól függ hol lakik a kérdező. Nálunk 15 km-re a szüleim falujába 20 percenként jar busz. Plusz nem tudom mi a tokomert kellett lepontozni, mert nálunk a taxi oda visz 1500 Ft- ért is akár, nem olyan nagy úri huncutság ez, en mérgemben tuti inkabb kifizettem volna minthogy otthon üljek! De különben kedves kérdező a férjed tényleg egy bunkó, eleve ha másért nem azert erőt vehetne magán mert neked ez fontos es kész. Nem ertem sokszor az embereket, milyen csip csup dolgokat sem tudnak megbeszélni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!