Albérlet vagy gyűjtés?
A párom vidéki én Pesti vagyok. 1-2 hónap múlva felköltözik társalbérletbe (egyenlőre),de természetes, h szeretne velem élni, szóval ő azt akarja, h ketten menjünk albiba. Na most, Én ugye pesten lakok, van külön szobám a kaja mindig kész ha hazaérek a rezsire sincs gondom és nem tudom h érdemes lenne ilyen helyzetben albérletre kidobni 50ezret v annál többet...mikor ugye minden nap talizhatunk így is.
Egyébbként nagyon szeretem a párom, de a jövőm 'kényelmére' is szeretnék gondolni, tehát kocsira vagy 1 lakásra elkezdeni gyűjteni és inkább a saját lakásom részleteit fizetni..mint 1 albérletét
Ti mit gondoltok? Szerintetek ez önzés részemről?
20/L
Igazából én úgy vagyok vele,hogy amíg ezen rágódsz,addig tényleg nincs értelme összeköltöznötök albérletbe,addig valóban kidobott pénz...
A saját példámból kiindulva mondom,bár nálunk más volt a szitu,mindketten koleszban laktuk,aztán megismerkedtünk,és 3-4hónap után nem volt kérdés,hogy összeköltözünk(ami,tudtuk nagyobb kiadásokkal jár,és dolgoznunk is kell a suli mellett,mert nem várhattuk el a szüleinktől,hogy fedezzék a plusz költségeket)de mi így is akartuk.Azóta is nagyon jól megvagyunk,bár az egyetemnek vége és mi még mindig egy albérletben lakunk(amit nem bánok,jó a függetlenség)
Viszont tudom, hogyha bármelyikünkben is felmerült volna ez a kétely,én nem mentem volna bele,az tuti. Akkor maradt volna a randizgatás,stb,és ha majd valóban felkészülünk a közös életre,akkor jöhetett volna a függetlenég..
Szóval szerintem majd érezni fogod, hogy mikor kell elengedned anyudat és jöhet a saját élet...
Hogy a kérdésedre válaszoljak,szerintem nem önzés...bizonytalanság,nem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!