Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen albérlet? Hogy...

17 évesen albérlet? Hogy tudna működni ez?

Figyelt kérdés
arról van szó, hogy nagyon nem jövök ki a szüleimmel.sok a veszekedés, problémás gyerek vagyok és már többször is elzavartak itthonról... De még csak januárban leszek 17 éves. A gimiből vissza van még 1,5év. Munkám nincs. Albérletbe költöznék, de nem tudom, hogy meg lehet-e ezt oldani. Hogy élnék meg? Vélemények?
2010. nov. 6. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mi az istent csinálnál magadban?Sem kereseted sem semmid, és még haza is vitethetnek.Te mondod, hogy problémás vagy.Tessék változtatni.Mindenütt jó, de legjobb otthon alapon.
2010. nov. 6. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hogyan élnél meg?

Sehogy! Az albérletért fizetni is kell!

A Te problémáidra az alábbiakat tanácsolnám:

- összeszorított foggal még kibírsz 1,5 évet!

- megbeszéled a szüleiddel a problémákat és törekszel a megoldásra! (=ez azt jelenti, hogy nem nyafogsz úgy mint egy gyerek, hanem végre felnősz)

- családvédelmis

- ha van nagyobb tesód, ő is befogadhatna...

- nagyszülőkhöz való odaköltözés

- kollégium (bár ez is térítésköteles)

- állami intézet...

- külföldön egy bentlakásos suli (baromi drága)

-abbahagyod a sulit és elkezdesz munkát keresni, így lesz pénzed elköltözni

-elveteted magad egy idősebb pasival, aki eltart, de akkor kell szétnyitnod a lábad, amikor ő akarja...

ennyit a lehetőségeidről...

választhatsz...

2010. nov. 6. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. 17 évesen még csak rendes melot se tudsz vállalni h fenntartsd az albérletet és ,meg tudj élni.
2010. nov. 6. 12:28
 4/8 A kérdező kommentje:

persze dolgoznék suli mellett, találnék valami munkát. Én sem úgy gondoltam, hogy csak úgy belevágok a nagyvilágba...de ez elég kibírhatatlan. nagyszülőhöz nem tudok költözni, mert velünk él, nagyobb tesóm nincs, kolesz kilőve, megpróbáltam beszélni velük, nem egyszer, nem kétszer, hatástalan. szal marad az a verzió, hogy kibírom ezt a másfél évet és tovább tanulok valahol, egy jó távoli helyen.

köszönet a válaszokért!

2010. nov. 6. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nembírnak téged?AMúgy a barátom 16 éves kora óta dolgozik(suli mellett), igaz azóta már van érettségije,de ő volt diákszálláson vagy az egyik haverjánál lakott amikor összekapott a szüleivel,de ő bármikor haza mehetett.
2010. nov. 6. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Változz. A magad érdekében is.
2010. nov. 6. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

"problémás gyerek vagyok"

Hát itt kezdődik a dolog. Megváltozni semmibe nem kerül.

2010. nov. 6. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
azért nem bírnak mert van barátom. de most már belátom hogy sokat hibáztam. tegnap beszéltem apámmal. Megpróbálok megváltozni. Muszáj lesz. köszönöm a válaszokat
2010. nov. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!