Szerintetek mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak amikor 6 éves voltam (most 14 vok és lány). Anyukámmal élek van egy nagyon rendes nevelőapum imádok itt élni. Az "eredeti" apámnak is van új felesége. Eleinte kéthetente hétvégére vittek magukkal ahol éppen laktak tök jól kijöttem velük is. Szerettem ott lenni, boldogan mentem el alig vártam a hétvégéket. Aztán úgy 3 éve elkezdett bomlani a kapcsolat apu kevesebbet jött értem kb 3-4 hetetnte hétvégén aztán egyre ritkábban. Van egy báttyám aki persze jött velünk régebben is. Apu elkezdett inni, kirúgták a munkahelyéről is végül nem fizetett egy forint gyerektartást sem (anyuéknak egyre nehezebb így)és teljesen megszakadt a kapcsolat, de annyira h a szülinapomon, névnapomon, karácsonykor és hasonló ünnepekkor fel sem hívott. Volt olyan (nem mostanában) h hívtam én is őt vagy a feleségét és akkor mindig megígérte h értem jön és elvisz magával, meg h felhív de sosem lett belőle semmi. Azóta tudtam meg dolgokat róla amit nem írok le mert hosszú lenne, de annyira megutáltam h az sem érdekelt h él-e még. Olyanokat mondtam h nem fogok sírni ha meghal meg ilyenek... Azóta most egy pár hónapja elkezdett érdekelni h mi van vele, de persze anyu hallani sem akar róla. Gondoltam már arra is, h felhívom, de nem tudom az új számát és nem érem el. Elmenni hozzá nem tudok mert egyrészt messze van másrészt meg mit mondok anyunak? Báttyámat sem érdekli apu mert nagyon haragszik rá, ahogy én is de érdekelne h mi van vele... Szerintetek mi legyen? Van erre valami megoldás? Tudna valaki segíteni?2010. febr. 15. 21:36
1/6 anonim válasza:
Esetleg így interneten keresztül próbáltad megkeresni?Vagy anyukádat próbáld meggyőzni,hogy mégis csak az édesapád,akit -akármit is tett- azért szereted és mégis csak szeretnél tudni róla.
2/6 A kérdező kommentje:
nincs fennt interneten már próbáltam és anyut nem lehet meggyőzni ha ilyenről van szó... :S de azért köszönöm szépen :)
2010. febr. 15. 21:47
3/6 anonim válasza:
Esetleg barátok, vagy családtagok, akik tarthatják a kapcsolatot vele, ők segíthetnek, hogy mi a száma címe, vagy egyszerűen csak infót adhatnak róla. Ha a címét tudod, akkor ajánlanám a régi jól bevált postai levelezést.
HA így se jó, akor lehet, hogy a népességnyilvántartóban meg lehetne kérdezni, hogy nem e segítenek.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi :D unokatesómnak már írtam e-mailt de lehet h apunak küldök levelet postán :D köszi ez eszembe sem jutott :D
2010. febr. 15. 21:58
5/6 anonim válasza:
Szerintem is találkozz vele ha azt súgja a szíved! Üljetek be valahova beszéljétek meg a dolgaitokat. Lehet azért nem jelentkezettb mert szégyeli magát a pénz miatt, lehet nagyon kínozza is a bűntudat. Ha érdekel az azt jelenti h még szereted, nem? A szeretet feltétel nélküli. De mégis mit követett el ellened?
6/6 anonim válasza:
Igen, szeretet mindenek fölött és minden ellenére. Megtalálod biztosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!