Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kérdezek valamit, miért...

Ha kérdezek valamit, miért írnak a válaszolók a saját életükről?

Figyelt kérdés

Nem kérdezem, hogy kinek milyen a családi körülménye, mert nem érdekel. A kérdésemre várok választ, nem érdekel, hogy kinek kije halt meg, vagy épp alkoholista, drogos, stb.

Miért nem lehet ezek a felesleges, érdektelen infók nélkül válaszolni?

2015. márc. 13. 20:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

DE most nem egy konkrét esetről van szó.

Mindegy, látom ez már magas. Sziasztok!:)

2015. márc. 13. 21:21
 42/53 anonim ***** válasza:
80%

"DE most nem egy konkrét esetről van szó. "

Még véletlenül sem a konkrét eset itt a lényeg.

Nem mondom azt ,hogy ez számodra magas. Valószínű, hogy egy kicsit dühös vagy és tudom, hogy ilyenkor az ember , bizonyos dolgokat nem lát meg.

Szia.

2015. márc. 13. 21:27
 43/53 anonim ***** válasza:
84%
Menj inkább aludni!!!!! és legközelebb értelmesebb kérdést írjál ki és ZÁRÓJELBEN meg írd azt hogy csak és kizárólag konkrét válaszok érdekelnek!! ENNYI!!!! na szia
2015. márc. 13. 21:29
 44/53 A kérdező kommentje:

Latom meg mindig nem sikerült felfogni. Mire lennék dühös? Mint írtam, jó ideje nem használtam ezt az oldalt, most is csak eszembe jutott ez, mert a régi kerdeseimnel mindig ez ment és annyira unalmas volt, hogy az leírhatatlan.

Semmi bajom nincs, nem vagyok frusztrált, csak annyira hidegen hagy egy fórumon más nyomora :)

2015. márc. 13. 21:55
 45/53 anonim ***** válasza:
84%
Az en apam is alkoholista, megtudlak erteni... sajnos ezen csak o tud valtoztatni, de te minnel hamarabb koltozz el otthonrol.
2015. márc. 13. 22:09
 46/53 anonim ***** válasza:
46%
nem értem a sok marhalevesnek a felháborodását eme kérdésnél, tök jogos, és korrekt amit a kérdező feltett kérdésként :) akinek nem tetszik, van egy ősz szőrszálam... :) puszi kukacok! :*
2015. márc. 14. 01:28
 47/53 anonim ***** válasza:
87%

Mert könnyebb sajat peldán keresztül elmondani valamit.. Plusz írhatok akarmit, hogy a példanal maradva hogyan kezeld az alkoholista férjedet, ha nekem soha nem volt tapasztalatom velük, csak hallottam arról, hogy milyen.

Saját példával hitelesebb az ember... Ez "kommunikáció" amit tanítank is.. Én a munkám soran naponta használom.. Hitelesebb, ah saját példád van, vagy a közvetlen környezetedben előfordult a probléma..

Pl ha gyerekkel kapcsolatban kérdezek, akkor nem a terhes mMarika, vagy a 17 éves Kiss Pista véleménye lesz számomra hiteles, hanem az, akinek annyi idős gyermeke van, vagy annál idősebb gyermeke van, és igyanaz a probléma, vagy eset fennállt naluk is.

2015. márc. 14. 10:39
 48/53 anonim ***** válasza:
Csak.
2015. márc. 14. 12:09
 49/53 anonim ***** válasza:
53%

"Pl ha gyerekkel kapcsolatban kérdezek, akkor nem a terhes mMarika, vagy a 17 éves Kiss Pista véleménye lesz számomra hiteles, hanem az, akinek annyi idős gyermeke van, vagy annál idősebb gyermeke van, és igyanaz a probléma, vagy eset fennállt naluk is."

De értsétek már meg, hogy a kérdező nem erről beszélt! A példádnál maradva, te kérdezel valamit a gyerekedről, akkor jön valaki és elkezd az alkoholista apjáról, a trehány osztálytársáról, ilyesmikről írni, de jó hosszasan, ami sehogy nem kapcsolódik a témához, csak az illetőnek szófosása van. Tele van ilyenekkel a Gyakori, erre gondolt a kérdező és nem a saját példás válaszokra, de ezt már többször ki is fejtette.

2015. márc. 14. 12:29
 50/53 anonim ***** válasza:

49

Ahha... Értem.. Ilyet eddig nem tapasztaltam, pedig napi gyakorizó vagyok.. Ezek szerint jól szűrök a kérdések közt.

2015. márc. 14. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!