Ha kérdezek valamit, miért írnak a válaszolók a saját életükről?
Nem kérdezem, hogy kinek milyen a családi körülménye, mert nem érdekel. A kérdésemre várok választ, nem érdekel, hogy kinek kije halt meg, vagy épp alkoholista, drogos, stb.
Miért nem lehet ezek a felesleges, érdektelen infók nélkül válaszolni?
DE most nem egy konkrét esetről van szó.
Mindegy, látom ez már magas. Sziasztok!:)
"DE most nem egy konkrét esetről van szó. "
Még véletlenül sem a konkrét eset itt a lényeg.
Nem mondom azt ,hogy ez számodra magas. Valószínű, hogy egy kicsit dühös vagy és tudom, hogy ilyenkor az ember , bizonyos dolgokat nem lát meg.
Szia.
Latom meg mindig nem sikerült felfogni. Mire lennék dühös? Mint írtam, jó ideje nem használtam ezt az oldalt, most is csak eszembe jutott ez, mert a régi kerdeseimnel mindig ez ment és annyira unalmas volt, hogy az leírhatatlan.
Semmi bajom nincs, nem vagyok frusztrált, csak annyira hidegen hagy egy fórumon más nyomora :)
Mert könnyebb sajat peldán keresztül elmondani valamit.. Plusz írhatok akarmit, hogy a példanal maradva hogyan kezeld az alkoholista férjedet, ha nekem soha nem volt tapasztalatom velük, csak hallottam arról, hogy milyen.
Saját példával hitelesebb az ember... Ez "kommunikáció" amit tanítank is.. Én a munkám soran naponta használom.. Hitelesebb, ah saját példád van, vagy a közvetlen környezetedben előfordult a probléma..
Pl ha gyerekkel kapcsolatban kérdezek, akkor nem a terhes mMarika, vagy a 17 éves Kiss Pista véleménye lesz számomra hiteles, hanem az, akinek annyi idős gyermeke van, vagy annál idősebb gyermeke van, és igyanaz a probléma, vagy eset fennállt naluk is.
"Pl ha gyerekkel kapcsolatban kérdezek, akkor nem a terhes mMarika, vagy a 17 éves Kiss Pista véleménye lesz számomra hiteles, hanem az, akinek annyi idős gyermeke van, vagy annál idősebb gyermeke van, és igyanaz a probléma, vagy eset fennállt naluk is."
De értsétek már meg, hogy a kérdező nem erről beszélt! A példádnál maradva, te kérdezel valamit a gyerekedről, akkor jön valaki és elkezd az alkoholista apjáról, a trehány osztálytársáról, ilyesmikről írni, de jó hosszasan, ami sehogy nem kapcsolódik a témához, csak az illetőnek szófosása van. Tele van ilyenekkel a Gyakori, erre gondolt a kérdező és nem a saját példás válaszokra, de ezt már többször ki is fejtette.
49
Ahha... Értem.. Ilyet eddig nem tapasztaltam, pedig napi gyakorizó vagyok.. Ezek szerint jól szűrök a kérdések közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!