Ha kérdezek valamit, miért írnak a válaszolók a saját életükről?
Nem kérdezem, hogy kinek milyen a családi körülménye, mert nem érdekel. A kérdésemre várok választ, nem érdekel, hogy kinek kije halt meg, vagy épp alkoholista, drogos, stb.
Miért nem lehet ezek a felesleges, érdektelen infók nélkül válaszolni?
Én értem, hogy miről beszélsz, csak nem veszem észre , hogy Te is értenéd, hogy én miről beszélek.
Ha tényleg olyan intelligens vagy mint amilyennek látszani akarsz , akkor elfogadnád, hogy senkire nem lehet rákényszeríteni, hogy mire, hogyan válaszoljon.Az , hogy neked van egy elvárásod azt megértem, és azt is megértem,hogy mindenki nem felelhet meg az elvárásodnak, teljesen mindegy ,hogy az mennyire logikus , ésszerű. Kérdés,hogy ezt Te is megérted e?
Vagy csak engem nem érdekel anonim emberek szenvedése?
Különben ilyen emberekkel dolgozom napi 8 órában, lehet ezért sok még itt is ezt olvasnom.
"DE ott bukik meg a dolog, hogy miért érdekelne bárkit is olyasmi, ami nem a kérdéséhez kapcsolódik?"
Hát erről beszélek kedves drága kérdező.:)
Téged azért mégis csak érdekelt , illetve még most is érdekel a kérdésedhez nem kapcsolódó téma. A válaszoló lehet már rég elfelejtette, hogy mit írt neked.
Te még most is egy re jobban belelovalod magad e témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!