Az oldalon miért kívánják egyes válaszólók a saját nyomorukat a kérdezőknek és a többi valaszólónak is? Ettől nekik jobb lesz?
Nem lesz nekik jobb, de akik a "pálya széléről, magas lóról" tudják leszólni a másikat, sok esetben csak akkor képesek némi empátiára, ha eltöltenek huzamosabb időt az adott helyzetben.
Nem véletlenül szokták ám ezt leírni a másik embernek....
Nem tudom, de én nagyon érzékeny vagyok a rossz indulatra. Egyik nap írtam valamit egy abortuszos kérdéshez, erre jött a reakció, hogy a kedves válaszoló reméli, hogy a gyerekem beteg lesz, és életem végéig utálni fog, amiért megszültem. Holott csak annyit írtam, hogy nem vagyok abortusz párti, és biztos nem ez lenne az első gondolatom, ha most jelen pillanatban állapotos maradnék.
Ezek az emberek buták. És végtelenül keserűek. Gondolj csak bele, aki képes egy vad idegennek rosszat kívánni, annak vannak egyáltalán normális kapcsolatai. Hiszen az idegent még csak nem is ismeri, nem tudja, hogy milyen, csupán csak annyit lát, hogy nem osztja az ő véleményét. Szánalmas.
Jaja, és még ott van mellette a lepontozás! Tudom, hülye vagyok, hogy ilyenekkel foglalkozom, de egyszerűen idegesít, ha egy teljesen semleges válaszomat lepontozzák azért, mert neki nem az a véleménye...idegtépő.
Ez a dögöljön meg a szomszéd tehene teljesen igaz. Egyik tanárom ezt úgy fogalmazta, hogy manapság, ha elkapok a kertbe egy vakondot, ahelyett, hogy megölném, inkább átdobom a szomszéd kertjébe. Sajnos ez tényleg így van. És akkor csodálkozunk, hogy honnan van a sok gyűlölet.
Nálam is az abortuszosokkal gyűlt meg itt a bajom.
Kerek perec elmondtam(leírtam), hogyha most teherbe esnék, nem tartanám meg. Van egy kislányom, eddig csak feketén dolgoztan, gyed nuku, a férjemnek hónapról hónapra csökken a fizetése, a tartalékunkat feléltük, mikor két hónapig nem dolgozott.
Albérletben élünk.
Erre megkaptam a hőzöngést, hogy mondjuk le az internetet, adjuk el a gépet, mindjárt lenne pénz.
Hűségidő, ködbér, ugye az nincs.
Így is meghúztuk a nadrágszíjjat, védekezünk, de ha mit ad isten bejönne, hogy teherbe esek, elvetetném. Egy nyikkanás nélkül. Mert inkább megadok mindent egy gyereknek, mint kettőnek semmit.
Az emberek itt élik ki magukat,az egyetlen szórakozásuk,hogy feljönnek ide a gyakorira osztani az észt. A pontozási rendszerről meg pont ma írtam ki egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__2559768-..
Itt nem értékelik,ha van önálló gondolata az embernek,vagy valamit más oldalról közelít meg. Legyél Te is birka,írd le azt,amit már előtted húszan és megy a zöld kezecske. Sokak számára minden vagy fekete vagy fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!