Ha kérdezek valamit, miért írnak a válaszolók a saját életükről?
Nem kérdezem, hogy kinek milyen a családi körülménye, mert nem érdekel. A kérdésemre várok választ, nem érdekel, hogy kinek kije halt meg, vagy épp alkoholista, drogos, stb.
Miért nem lehet ezek a felesleges, érdektelen infók nélkül válaszolni?
Mert magányosak, és nincs kivel beszélniük.
És mert mindenkinek önmaga a kedvenc témája.
Az én nagybátyám is... (csak vicc. :D)
Attól függ, hogy mit is kérdezel.
Mert ha a kérdés az, hogy
- Apukám alkoholista, szadista, üt-ver. Akiknek szintén alkoholista a szülei, hogy élitek túl, ti alkoholista szüleid mit csinálnak?
Ilyen kérdésnél adott, hogy az emberek leírják a saját tapasztalatukat, hogy miképpen élik túl.
Ha a kérdés az, hogy
- anyám állandóan rózsaszín harisnyát visel, mit tegyek, hogy leszokjon erről?
Nos, ide tényleg nem kellenének kis regények..csak pár tipp.
Az még oké.
De most arról van szó, hogy örüljek neki, hogy nekem jut ez meg az, mert neki blablabla, itt kezdi a monológot, hogy neki mekkora szr élete van/volt. Miközben rólam is csak azt tudja, amit a kérdésben írtam, és nyilván nem fogok minden részletet kiírni, de neki akkor is minden szarabb.
Mi a ti pestisetek? Mi van?
Ezeket nem én írtam ki, kb 1 hónapja nem is jöttem fel ide. Lehet ez a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!