Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adományoznál petesejtet?

Adományoznál petesejtet?

Figyelt kérdés

Anyuval vitatkoztunk. Ő azon az állásponton van, hogy nem, hiszen bárki szülné majd meg, mégiscsak az ő DNSe lenne, az ő vére. Ki tudja, később nem-e futna vele össze egyszer, és nem bánná -e meg. Azt hiszem, igaza van, én sem tenném, de érdekelne más emberek véleménye is.

Te adományoznál? Vagy már adományoztál?

2010. febr. 15. 18:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem adnám a petesejtemet...sem testvérnek, sem rokonnak! Belőlem lenne, az én gyerekem lenne részben, csak nem én hordanám ki! Szóval úgy érezném, hogy odadobtam valakinek a gyerekemet. Ez komoly dolog, nagyon el kell rajta gondolkodni hogy bárki is megtegye.
2010. febr. 16. 00:19
 22/23 anonim ***** válasza:
68%
Csak közeli rokonnak,barátnak nem.Nekik is van rokonuk...
2010. febr. 16. 10:23
 23/23 anonim ***** válasza:

"odadobtam valakinek a gyereket","génhibások ne szüljenek" az én vérem, az én gyerekem... Istenem mennyire buta emberek, remélem vért sem adtok senkinek, nehogy szembemenjen az utcán veletek önmagatok, mert nagyon megijednétek attól, amit így külső szemmel látok rólatok. "félig az anyáé félig az apáé"- ezt komolyan gondolod? a petesejt mitől lesz félig az apáé????

Remélem egyikötök sem kerül olyan helyzetbe soha az életbe, hogy egészsége miatt kerül kés alá és csak ébredés után közlik vele, hogy hát kivettük a petevezetőket, vagy a petefészkeit, vagy a méhét... és huszonévesen meddő lett (esetleg friss házason, stb.)vagy mondjuk nem érnek a petesejtjei stimu esetén sem, stb.

És, hogy a kérdésre is válaszoljak: TERMÉSZETESEN, HA MEGTEHETNÉM ADOMÁNYOZNÉK!!!!! (lásd Rippeléket, petesejt adományozásból fog megszületni a kisbabájuk, senki nem ítéli el, rákból gyógyult fel a felesége, ez bárkivel előfordulhat)

2011. ápr. 18. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!