Férjes asszonyokat kérdeznék elsősorban. El lehet engedni teljesen a be nem teljesült szerelmet/szerelmeket? Lent kifejtem bővebben.
azért jutott eszembe, mert a hetekben felvettem a kapcsolatot az egyik régi szerelmemmel. (pár levélváltás erejéig) már hosszú évek óta nem találkoztunk, de egy kicsit mégis felkavart az egész. aggasztott, hogy miért? akkor nem felejtettem el teljesen? (csak hozzáteszem, hogy boldog a házasságom. fel sem merül bennem az, hogy elhagyjam a férjem)
leültem, megbeszéltem ezt pár barátnőmmel. végül mindenki elmondta a saját történetét. és arra a meglepő dologra jutottam, hogy mindenkinek van ilyen beteljesületlen szerelem a múltjában, ami végig kíséri.
ezért felocsúdtam első ijedtségemből és arra jutottam, hogy talán nem is kell őt elengednem, mert nem lehet. egyszerűen csak a saját határaim kell megtartani és kész. (értem ez alatt pl., hogy nem fogadok el tőle személyes találkozót)
van egy egyszerű magyarázatom a jelenségre: a plátói szerelem a legszebb, mert beteljesületlen, és az ember úgy képzeli, hogy "tökéletes lenne"
kíváncsi vagyok, hogy van-e valóban mindenkinek ilyen valaki a múltjában.
Nekem is volt természetesen, hogy oda voltam osztálytársért, de így visszagondolva nem is volt szerelem, hiszen nem volt semmi. De ezeken már régen túl vagyok. Volt olyan is, hogy egy kapcsolatban én szerettem igazán, a másik nem, ezért lett vége. Sokáig felkavart, ha beszéltünk, de aztán elmúlt (kb 1 év alatt) és utána amikor hívott hogy mi van velem, már egyáltalán nem karart fel, sőt, csak barátságot éreztem és semmi mást. Szóval nekem nincs ilyen lezáratlan szerelmem. Elég sok pasim volt már, lenne választék hogy kiért epekedhetnék, de senki sem jut ilyen módon eszembe, pedig gyakran megkeresnek a múlt pasijai, érdeklődnek, de egyikért sem vagyok oda. Van egy új kiszemelt, aki viszont teljesen megdogodtatja a szívem, ha keres :)
Egyébként nem csak nőknek van ilyen múltéli démon az életében. Sok fickóval beszéltem, akik régi feleséget, élettársat képtelenek elfelejteni érzelmi szempontból. Na tőlük mentsen meg a JÓisten :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!