Szerintetek ez normális?
Csak féltenek. Én azt mondanám neked, hogyha le tudsz verni 3 25 éves téged megerőszakolni akaró férfit, és gyorsabban is futsz náluk akkor mehetsz.
Lefogadom hogy 10 szabályos fekvőtámaszt sem tudsz megcsinálni!
Anyád nem akarja hogy bekerülj a hírekbe mint eltűnt személy! Higgy neki, ez így van jól!
16 évesen hova akarnál menni este 9 óra után?!... 8-o
Teljesen igaza van a szüleidnek : ne kószáljon az utcán este 9 után egy kiskorú lány!!!
Ráérsz még diszkózni 19-20 éves korodban is, semmiről nem maradsz le.
Amúgy én még soha életemben nem unatkoztam, fogalmam sincs, azt hogyan kell???... Elmondanád?
Milliónyi dolgot tudnék csinálni, a nap 24 órája is kevés, mert mindig több a tervem aznapra, mint az időm.
Mióta eszemet tudom (54 éve!) így van ez már, el sem tudom képzelni, hogyan kell "unatkozni"???
Ja, és két gyerekem van (18 és 19 évesek), eszükbe sem jut, hogy éjszaka az utcán csavarogjanak!
én azt mondom egy kicsit lehetnének lazább veled..
15-16évesen én is sokat voltam a barátaimmal..de a discozás meg egyebek eszembe se jutottak...
Anyukám engem kiengedett a mi utcánkban voltunk kint a barátaimmal...nyáron csak ültünk és jokat beszélgettünk...(télen nem igazán volt kedvünk fagyoskodni)és mikor mennem kellett be akkor anya csak a nevem kiabálta és már mind tudtuk hogy bent kell lennem...de 8tol tovább sosem voltam kint de mikor már elértem a 18-19éves kort jobban elengedett bárhova..
Ne nézz szemétnek, de én azt vallom, ha valakit 16 évesen nem engednek el valahova, akkor annak oka van.
Amúgy meg nem tudom, hogy egy iskolás lánynak mi elintéznivalója lehet 9 után, amit előtte nem tehet meg :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!