Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A napokban lettem 16 éves de anyukám nem enged el sehova. Apukámmal jobba van anyukám közel is lakunk egymáshoz. De Anyukám nem enged el apukámat meg se kérdezem mert ő tuti nem engedne el. A nővérem ráadásul még direkt ellenem forditja anyukámat. Véleményekre vagyok kíváncsi illetve tipekre, hogy hogy intézem el, hogy este 9 kor elmehesek valahova!
2010. febr. 14. 22:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ a dolog, mikor akarsz, hova menni kikkel. Az, hogy iskolaidőben nem engednek el teljesen normális, másnap suli, ki kell pihennie magát az embernek és nem csavarogni éjszaka. 16 éves lánynak amúgy sem hiszem hogy a hajnali bulizás való. Péntek, szombat viszont nem látom akadályát, ha megbízható vagy, akkor éjfélig/ "utolsó buszig" szerintem el lehetne engedni. Úgyhogy az elején szerintem úgy próbálkozz, hogy mond el kikkel mennél, hova mennétek, és nem suliidőbe mennél hanem hétvégén, és megbeszélt időpontra otthon vagy. Ha esetleg van jó barátnőd, aki szintén menne és szülők ismerik egymást/jóban vannak az is hasznos lehet ha beszélnek anyukádékkal, hogy az ő lányuk is odamegy és minden ok. Vagy anyukád érted menne akár.
2010. febr. 14. 23:10
 12/25 anonim ***** válasza:

Csak féltenek. Én azt mondanám neked, hogyha le tudsz verni 3 25 éves téged megerőszakolni akaró férfit, és gyorsabban is futsz náluk akkor mehetsz.

Lefogadom hogy 10 szabályos fekvőtámaszt sem tudsz megcsinálni!

Anyád nem akarja hogy bekerülj a hírekbe mint eltűnt személy! Higgy neki, ez így van jól!

2010. febr. 14. 23:24
 13/25 A kérdező kommentje:
23:10 fiú vagyok!
2010. febr. 14. 23:29
 14/25 anonim ***** válasza:
35%

16 évesen hova akarnál menni este 9 óra után?!... 8-o

Teljesen igaza van a szüleidnek : ne kószáljon az utcán este 9 után egy kiskorú lány!!!

Ráérsz még diszkózni 19-20 éves korodban is, semmiről nem maradsz le.

Amúgy én még soha életemben nem unatkoztam, fogalmam sincs, azt hogyan kell???... Elmondanád?

Milliónyi dolgot tudnék csinálni, a nap 24 órája is kevés, mert mindig több a tervem aznapra, mint az időm.

Mióta eszemet tudom (54 éve!) így van ez már, el sem tudom képzelni, hogyan kell "unatkozni"???

Ja, és két gyerekem van (18 és 19 évesek), eszükbe sem jut, hogy éjszaka az utcán csavarogjanak!

2010. febr. 14. 23:30
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
Tökmindegy : 16 éves FIÚ se kószáljon este 9 után az utcán!!!
2010. febr. 14. 23:32
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
ELöször sorolj fel érveket, hogy miért bízzanak meg benned, ha így nem megy, akkor fogd magad és menjél, úgyse tehetnek semmit, és mond meg nekik, hogy mégiscsak jobb volna, ha ők is tudnák merre felé jársz különben se szó-se beszéd nélkül lépj le.
2010. febr. 15. 00:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Én ha van otthon net meg tv és saját szobám lenne, el sem tudnék képzelni jobb szórakozást mint tv-zni meg netezni egyedül. Vagy áthívnék valakit megnézni egy filmet vagy ilyesmi, de leht csak én vagyok ilyen maradi h nincs kedvem emberek közé menni, még vásárolni is ritkán van kedvem menni, télen többnyire sehova nincs...
2010. febr. 15. 00:07
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
"Hazudni tanit, aki tiltassal nevel!" 16 evesen mar nem teljesen gyerek valaki, es annak kesobb sulyos kovetkezmenyei lehetnek, ha valaki nyomi gyereket akar csinalni a porontyabol. Szerintem meg kell orizni az arany kozeputat, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon.
2010. febr. 15. 03:11
 19/25 anonim ***** válasza:

én azt mondom egy kicsit lehetnének lazább veled..

15-16évesen én is sokat voltam a barátaimmal..de a discozás meg egyebek eszembe se jutottak...

Anyukám engem kiengedett a mi utcánkban voltunk kint a barátaimmal...nyáron csak ültünk és jokat beszélgettünk...(télen nem igazán volt kedvünk fagyoskodni)és mikor mennem kellett be akkor anya csak a nevem kiabálta és már mind tudtuk hogy bent kell lennem...de 8tol tovább sosem voltam kint de mikor már elértem a 18-19éves kort jobban elengedett bárhova..

2010. febr. 15. 06:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Ne nézz szemétnek, de én azt vallom, ha valakit 16 évesen nem engednek el valahova, akkor annak oka van.

Amúgy meg nem tudom, hogy egy iskolás lánynak mi elintéznivalója lehet 9 után, amit előtte nem tehet meg :S

2010. febr. 15. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!