Szerintetek ez normális?
Hidd el annyira nem érdemes (persze könnyű ezt mondani).
De ha tényleg érdekel, egyszerűen ne menj haza, csak akkor vállalnod kell a felelősséget utána. Néha viszont ez jobb megoldás, mint otthon ücsörögni.
19f
Nagy baj lesz abból ha nem mész haza időben..Utána ne csodálkozz ha még szigorúbb lesz anyukád,és a bizalmát is elveszíted.
Egyébként igaza van.16 évesen még nem kell este 9 után csavarogni.
Engem apám 18 éves koromig fogott.Télen este 6-ig,nyáron este 7-ig haza kellett mennem!!Egyszer nem mentem haza időben.A barátaim előtt alázott meg avval,hogy felpofozott..
22:45
Sajnálom, hogy ez történt, de attól nem minden apa ilyen beteges. Már bocs...
Hogyha jó a kapcsolatod vele, akkor beszéljétek meg, mondd meg neki, hogy szeretnél elmmenni ide-oda. Mesélj neki arról, hogy miért bízzon meg benned, és hogy rosszul esik, hogy nem teszi. Ha egy ilyen beszélgetést nem tudsz elképzelni, akkor próbálj meg a kedvében járni. :\ Házimunka, tanulás. És akkor majd látja, hogy nyugodtan megbízhat benned, és engedkenyebb lesz.
Ne haragudj, de este 9-kor én sem engednélek már sehova. Én is halálra aggódnám magam, akárcsak anyukád.
Ne félj, mehetsz még eleget, nem jött el a világvége, de te még szinte gyerek vagy, és nem tudsz kellőképpen vigyázni magadra. Elhiszem, hogy vágysz menni, de te is hallod, mennyi szörnyűség történik mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!