Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A napokban lettem 16 éves de anyukám nem enged el sehova. Apukámmal jobba van anyukám közel is lakunk egymáshoz. De Anyukám nem enged el apukámat meg se kérdezem mert ő tuti nem engedne el. A nővérem ráadásul még direkt ellenem forditja anyukámat. Véleményekre vagyok kíváncsi illetve tipekre, hogy hogy intézem el, hogy este 9 kor elmehesek valahova!
2010. febr. 14. 22:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Naponta 350 ilyen "anyu nem enged el sehová"-kérdést teszenekfel, nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna használni a keresőt, vagy csak visszalapozni egyet...
2010. febr. 14. 22:25
 2/25 anonim ***** válasza:
61%
mit vársz 16 évesen??? Anyukádnak igaza van! 16 éves GYEREKNEK otthon a helye este 9-kor? Miért? Amúgy hová szeretnél menni?
2010. febr. 14. 22:28
 3/25 anonim ***** válasza:
56%

Hidd el annyira nem érdemes (persze könnyű ezt mondani).

De ha tényleg érdekel, egyszerűen ne menj haza, csak akkor vállalnod kell a felelősséget utána. Néha viszont ez jobb megoldás, mint otthon ücsörögni.

19f

2010. febr. 14. 22:36
 4/25 A kérdező kommentje:
22:36 köszönöm szépen lehet, hogy tényleg ez lesz a jó megoldás.
2010. febr. 14. 22:38
 5/25 A kérdező kommentje:
ücsörögni tényleg szörnyű otthon halálra unom magam:(
2010. febr. 14. 22:39
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

Nagy baj lesz abból ha nem mész haza időben..Utána ne csodálkozz ha még szigorúbb lesz anyukád,és a bizalmát is elveszíted.

Egyébként igaza van.16 évesen még nem kell este 9 után csavarogni.

Engem apám 18 éves koromig fogott.Télen este 6-ig,nyáron este 7-ig haza kellett mennem!!Egyszer nem mentem haza időben.A barátaim előtt alázott meg avval,hogy felpofozott..

2010. febr. 14. 22:45
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

22:45

Sajnálom, hogy ez történt, de attól nem minden apa ilyen beteges. Már bocs...

Hogyha jó a kapcsolatod vele, akkor beszéljétek meg, mondd meg neki, hogy szeretnél elmmenni ide-oda. Mesélj neki arról, hogy miért bízzon meg benned, és hogy rosszul esik, hogy nem teszi. Ha egy ilyen beszélgetést nem tudsz elképzelni, akkor próbálj meg a kedvében járni. :\ Házimunka, tanulás. És akkor majd látja, hogy nyugodtan megbízhat benned, és engedkenyebb lesz.

2010. febr. 14. 22:54
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még válaszokat mennél több válasz van annál könyebb lesz kiválasztanni a helyeset.
2010. febr. 14. 22:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de este 9-kor én sem engednélek már sehova. Én is halálra aggódnám magam, akárcsak anyukád.

Ne félj, mehetsz még eleget, nem jött el a világvége, de te még szinte gyerek vagy, és nem tudsz kellőképpen vigyázni magadra. Elhiszem, hogy vágysz menni, de te is hallod, mennyi szörnyűség történik mindenhol.

2010. febr. 14. 23:04
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen engedtem el a lányomat discóba, de nem egyedül, hanem barátaival, és barátnőivel. Éjfélre kellett hazaérnie. Nem érdekeltek a kifogások, hogy akkor kezdődik a discó, az élet. Éjfélre otthon, meg mondtam neki ha késik oda a bizalom. Hazakisérték a barátok, és barátnők, és ők is szépen hazamentek. 18 éves koráig kb. 6 alkalommal engedtem így el. Belátta igazam volt.
2010. febr. 14. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!