Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vezettek háztartási naplót?

Vezettek háztartási naplót?

Figyelt kérdés

Én két hónapig vezettem.Mindent feljegyeztem az utolsó gyufaszálig.De valahogy nem lettem okosabb.Semmiről nem gondoltam,hogy fölösleges kiadás lett volna.

Ti hogy csináljátok?

2010. febr. 14. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A párom csinálja...nekem a halálom...nem lakunk még együtt és nem közös a kassza...annyival van előbb mint én, hogy tuja hova ment el a pénze...néha meg mormog, hogy vajon tegnap délután mit vett mennyi pénzért...

nekem nem tetszik a megoldás, mert mindig azt veszem amire szükségem van...listával vagy annélkül...legalább nem rágódom:P

2010. febr. 14. 21:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb előre tudni, mi kell és mi nem. Jó mindig tudni, mennyi marad kajára per nap, és az alapján osztani. A sok szemetet a postaládában meg átnézni, hátha épp olyasmit kezdenek akció címszó alatt a normálishoz közelebb álló áron adni, aminek épp vehetjük hasznát. Aztán bringára, és összekapkodni a napi keveset. Csak így érdemes, ha nem a panaszkodás a cél.
2010. febr. 14. 23:02
 23/25 anonim ***** válasza:
inkább hónap elején kell tervezni, pl. x lesz a rezsi, y lesz az élelmiszer, z egyéb költségek, stb. És ehhez következetes lenni.
2010. febr. 15. 07:22
 24/25 anonim ***** válasza:
régebben igen, de már nem.
2010. febr. 15. 16:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 éve vezetem forintra a rezsiköltséget és lassan egy éve a mindennapi kiadásokat is!

Élelmiszer

Óvoda

Tisztítószer

pipere

Ajándékok

Szórakozás

Ruhászkodás

Benzinköltség

Gyógyszer és

Lakásfelszerelés!

Mind-mind külön rovatba!

Minden vásárlás után leosztom!

Havi kb. egy óra munka és nekem sokat segített!

2010. febr. 17. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!