Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vezettek háztartási naplót?

Vezettek háztartási naplót?

Figyelt kérdés

Én két hónapig vezettem.Mindent feljegyeztem az utolsó gyufaszálig.De valahogy nem lettem okosabb.Semmiről nem gondoltam,hogy fölösleges kiadás lett volna.

Ti hogy csináljátok?

2010. febr. 14. 19:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem ártana, csak én ehhez nem vagyok eléggé kitartó. Egy-két napig írom, de aztán jön az, hogy na majd holnap beírom, aztán így el is felejtődik. Pedig biztos költök olyan dolgokra, amikre nem kéne.
2010. febr. 14. 19:47
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Vezesd a gépen excellben! Könnyebben számítható bármi, csinálhatsz trendszámítást meg miegymás. Vagy hagyd a fenébe az egészet!
2010. febr. 14. 19:47
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
folyamatosan írom mikor mit veszünk stb,de valahogy én is úgy vagyok mint te,pedig most jol meg kell nézni mit vesz meg az ember,kíváncsi lennék másoknak hogy sikerül minden jól...
2010. febr. 14. 19:48
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mostantól, februártól akartam elkezdeni, mert nagyon sok pénzem megy el mostanában (bár sokat drágult minden, és ugyanazért többet fizetünk), de elakadtam, nem tudom, hogy lenne praktikus. Elég-e, ha az összegeket írom be, és mellé rakom a blokkot, vagy minden tételt beírjak? Talán mindent beírni jobb, mert akkor még egyszer "át lehet élni", mi volt szükséges, mi nem. Az Excellhez béna vagyok...
2010. febr. 14. 19:53
 5/25 A kérdező kommentje:
Én úgy csináltam,hogy külön beírtam mindent pl.tankolás 5000,-;pékség 350,-De a ha sok mindent vettünk valahol,akkor egy összegben írtam és mellé tettem a számlát.Ez így nagyon jól mutatott,de ennyi.Nagy hasznát nem vettem.Jó lenne tudni,hogyan kell csinálni,mert biztos hasznos.
2010. febr. 14. 19:59
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Eső után köpönyeg. A boltban kell eldönteni hogy mi az ami létszükséglet.
2010. febr. 14. 20:05
 7/25 anonim ***** válasza:
89%

Én nem vezetek ilyen naplót mert így is csak a legszükségesebbeket veszem meg:(( Cukrot, kávét, lisztet...stb csak akkor veszek ha már másnapra nem jutna.

Ennél jobban lehetetlen spórolni!!!

2010. febr. 14. 20:08
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
szinte üres pénztárcával menjetek boltba, ill ha tudod konkrétan mi kell, és az mennyi, akkor csak annyit vigyél magaddal
2010. febr. 14. 20:11
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem vezetek ilyesmit, így időt és papírt spórolok.:)
2010. febr. 14. 20:12
 10/25 anonim ***** válasza:

nem az volna a dolog lényege hogy tételenként írjunk be mindent, nem csak a végösszeget? Mert akkor hó végén át tudod nézni hogy fölöslegesen vettél már megint 5 pólót a hónapban, vagy valami ilyesmi:)

A blokkot meg minek rakod mellé? nehogy hazudj magadnak a füzetben?:P

Bár én sosem csináltam ilyet, nemis hiszem hogy fogok, általában már a boltban tudom ha valami fölösleges kacatot készülök megvenni....de azért megveszem!:D

2010. febr. 14. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!