Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24-30 év közötti nők/lányok,...

24-30 év közötti nők/lányok, miért válnak le olyan nehezzen a szüleikről? Miért olyan sok manapság az apuci kedvence?

Figyelt kérdés
Ezt veszem észre a környezetembe,hogy a elég sok ennyi idős nő,egyszerűen nem tud leválni a szüleiről,ezért nem is tudnak egy pasi mellett elköteleződni.Nem mondom,hogy ez a jellemző,de elég sok apuci kedvence van manapság ez kb ugye olyan 20 és 30 éves korosztályra jellemző többnyire.Nekem eddig 4 komoly kapcsolatom volt,na jó inkább 5.Úgy 19 éves kromtól,egészen mostanáig,32 éves koromig.Az 5 komoly kapcsolatomból,4 teljesen apuci függő volt,pedig saját autom volt,rendes jól fizető állásom,szóval nem votl indolkolt,az hogy ennyire függjenek a szüleiktől,hiszen megtudtam adni a biztonságot úgy mond.És akkor még a férfiakra mondják azt,hogy életképtelen stb,ebből a korosztályból.
2015. márc. 3. 12:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem tudjátok, milyen egyetemre jár a 25 éves, nem lehet minden mellett bevállalni egy 4 órás munkát.

Kérdező, szerintem keress olyan lányt, aki nem szülőkkel lakik, hanem önállóan vagy lakótárssal albérletben, ők többnyire önállóbbak. Aki a szülőktől egyből hozzád költözik, az sose lesz önálló, melletted se.

2015. márc. 3. 21:16
 32/33 anonim ***** válasza:

# 29/31 Időpont tegnap 17:02

Persze, mondjuk egy matematika-fizika tanári mellé menjen el éjjel árut pakolni a raktárba mi? :-D

Azért túlzásokba se essünk már.

2015. márc. 4. 08:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet az egyik első válaszolóval, mert bár fiatalabb vagyok, de minden hasonkorú ismerősömmel együtt eleget hallgathattam hogy az anyám pl. 18 évesen már férjnél volt meg dolgozott mert az anyja nem akarta tovább eltartani de ennyi idősen eszébe sem jutott volna elengedni hazulról. Egyre inkább kitolódik a leérettségizés és a lediplomázás ideje, mert ugye ezek kellenek, hiszen nélkülük nem lehet elelyezkedni. Valaki azt írta hogy sok fiatal nőnek csak ilyen "büfészakos" diplomája van, ezért nem állja meg a helyét. Szerintem meg nem a fiatalok hibája hogy nem lehet munkát találni. Másrészről nem lehet mindenki vegyész meg mérnök. Szóval egyáltalán nem egyszerű önállósodni manapság, aki csak megteheti támogatja a gyerekét, de az, hogy van egy megélhetésed nagyon jó szerintem. Biztos találsz majd olyat aki nem függ majd ennyire a szüleitől
2016. febr. 5. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!