Nagymamák közötti vita: kinek van igaza?
Elváltunk a férjemmel, van egy 1,5 éves lányunk. Anyósom nyugdíjas, napközben is át tud jönni és át is szokott heti 1x, ha elmennék valahová és megkérem akkor többször is. Anyukám szerint ezen változtatni kéne, milyen hülyeség már hogy elváltunk mégis együtt lehet az unokájával. Szerinte csak akkor kéne találkozniuk, amikor az exem elviszi a lányunkat.
Ti mit gondoltok?
Ti váltatok el, nem a gyerek bárkitől is. Ugyanúgy joga van mindkét nagyijához.
Azért, mert anyukád valamiért konkurenciának tekinti az anyósodat, ne a gyerekkel toljatok ki.
Egy normálisan gondolkozó szülőnél természetes,hogy mindkettő nagymamával jó viszonyt tart a gyerek.
Anyukád nagyon rosszul gondolkodik.
Szerintem nagyon jól oldottátok meg a dolgot. Attól, mert te és a férjed elváltatok, a gyereketek még az unokája marad és valószínűleg imádja. :)
Anyukád szerintem egyszerűen féltékeny.
Tedd össze a két kezed hogy válás ellenére ilyen jól megoldjátok,és normális a kapcsoltod a volt anyósoddal,hogy rá tudod bizni a kicsit bármikor.
Átlag exanyós kigyót békát kiáltana rád,ugyhogy becsüld meg.
Nincs igaza anyukádnak.
Ő milyen gyakran vigyáz a kicsire?
szerintem is szuper dolog hogy szólsz az anyósnak és rögtön jön vigyázni, meg látszik hogy érdekli, foglalkozik vele
anyukád valóban féltékeny
szerintem is féltékeny.
kérdezd meg tőle, hogy mit mondana akkor, ha nem nálad lenne elhelyezve a gyerek, hanem esetleg az apjánál? akkor ő is tenne rá magasról, csak mert nem vagytok már együtt?
inkább örülne, h jó a viszony, és a másik nagyi is gondoskodik a kisunokájáról.
az én anyai nagyszüleim utálták apámat, joggal. de a másik nagyi egy tündér volt, sosem ágáltak ellene, ha ott voltam nála.
Ha közted és anyósod közt is jó a viszony, akkor ezt meg kell tartani! Amúgy meg csatlakozom az előttem írókhoz.
Nekem 2 unokám van és 2 ex menyem, de nagyon jó a viszonyunk, a láthatás teljesen természetes dolog nálunk, akkor is ha nincs velük az apjuk. A nyáron is nagyrészt velem lesznek a gyerekek.
Ne hagyd magad befolyásolni, mert a harag rossz tanácsadó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!