24-30 év közötti nők/lányok, miért válnak le olyan nehezzen a szüleikről? Miért olyan sok manapság az apuci kedvence?
szóval neked biztonság = autó
... ahha
én egy ilyet sem ismerek pedig ez a korosztály vagyok
Én ebbe a korosztályba tartozom, de az összes ismerősöm között (mondom épp ez a korosztály vagyok, szóval az ismerőseim 80% is) 1 azaz EGY ilyen személyt ismerem. De nála is a függés annyi, hogy nem képes magára főzni, így minden hétvégén az anyja tankolja fel kajával, és a ruháit is az anyjával mosatja.
(13 év alatt 5 komoly kapcsolat hogy fért bele?)
ma 12:55
Nem 5,hanem 4,elírtam.Az egyik 3 éves volt,a másik is 2,a következő 2,az azutáni pedig 4.Valahogy így fért bele.Nekem amik évekig tartanak az komoly kapcsolat.De hát kinek mi....
Neveltetés kérdése az egész. Manapság már eleve a szülők sem merik elengedni a gyerek kezét. És mindegy, hogy nőkről, vagy férfiakról van szó. A lányoknak apuci, a fiúknak anyuci fogja a kezét. A lányok esetében apuci védelmez, a fiúk esetében pedig anyuka szerint egyetlen nő sem elég jó a fiacskája mellé.
Én 18 éves koromtól kezdve azt hallgattam, hogy "20 évesen már dolgoztam, nem tartott el senki". Az általad említett lányok/nők közül szerinted hánynak mondják ugyanezt a szülei? Egyiknek sem, mert féltik elengedni a kezüket, mert "a mai világban nehéz egy fiatalnak lábra állnia". Persze ez csak részben igaz, más részben pedig talpra esettség kérdése az egész.
Én is a 24-30 közötti korosztályba tartozom(közelebb a 30-hoz), mégsem függök a szüleimtől mióta befejeztem az iskolát, sőt az iskola alatt már fokozatosan leváltam tőlük. Inkább állok a párom, mint a szüleim oldalára, ha vitára kerül a sor. Miért? Mert én menekültem a gyerekkori környezetemből.
Egy szó, mint száz: az egész a neveltetésen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!