Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb eseménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
61%

Nem olyan ciki nekem,de azért elmesélem:):

Házban lakunk és nekünk szokásunk,hogyha megmarad valami kaja,akkor átdobjuk a szomszéd tíúkjainak,lehetőleg úgy,hogy ők észre ne vegyék.A kertben csak egy drót kerítés választ el minket tehát nem olyan nehéz átdobni a maradékot.

Egyik nap,ebéd után ettünk egy finom dinnyét és a haját készültem átdobni a szomszéd tyúkjainak.:D Szétzézek,nem látom sehol a szomszédot és egy szép mozdulattal átdobom minkét dinnyehajat és pont mikor dobtam akkor jött szétnézni a szomszédbácsi a tyúkjaihoz.Szegényt,eltaláltam,ráadásul úgy,hogy még a szemüvege is leesett.:SGyorsan elfutottam,pár napig kerültem a bácsit...

És egy ehhez hasonló sztori,ami még nem is olyan rég történt:

Ebédre tarhonyát ettünk,és nekem már nem nagyon kellet,mert túl sokat szedtem magamnak,ezért gondoltám átdobom ezt is a tyúkoknak.Megyek is ki,aztán szétnézek,ahogy szoktam,és szépen átszortam nekik,lekapartam szépen a tányérról,és mikor már azthittem végeztem,áll fel a szomszédbácsi.Én észre sem vettem,hogy ott gugol lent,és szedi fel a tojásokat,és ahogy a dinnyével történt,ez is a szomszéd bácsin landolt.

15/L

2010. aug. 26. 20:12
 42/45 anonim ***** válasza:
ahm..egyszer osztalykirandulason a buszon telibe okadtam a mellettem ulo sracot. Aztan oran 2-ban megakadt a torkomon a cukor (mellesleg bevolt tiltva oran-.-") en meg torkom szakadtabol orditottam sirtam mint a sakal...rem gaz volt...aztan egyszer szinten 2-kos koromban hangverseny volt a suliba es en meg elfelejtettem h az lesz es olyankor fekete alos feher felso kotelezo. (pont aznap anyam pont ugy oltoztetett fel veletlenul) Nah en meg meg lesem vetkoztem kabatban voltam es mondtam a tanarnonek h elfelejtettem a kotelezo feher fekete kombot..az meg (o volt a hibas) azzt mondta hogy uristen gyorsan szaladj az anyukad utan s vegyel fel rendes ruhat...En meg nagy sarba anyam utan szaladtam aki mar jo messze volt tolem a fel varos korbeszaladtam bogve 7 evesen...majd a tanarno felfogta aazzal a hugy agyaval h egy 7 evesre raparancsolt h szaladja korbe a varost az anyjat keresve..es utanam rohadt es pont a kereszteezodesnel kapott el a tanarno is meg az anyam is akinek fogalma ssem volt mit keresek en az utcan egyedul...Persze a tanarno ugy festette le az egeszet h en voltam a hibas mert h kiszoktem az iskoolabol..anyam elhitte es AZ EGESZ OSZTALY ELOTT LESZEGYENITETT H HA MEGEGYSZER ILYET MEREK CSINALNI AKKOR A BARATAIM ELOTT FOG JOL ELVERNI MEG MEG MONDOTT DURVABBAKAT IS CSAK MAR NEM DERENG KICSI VOLTAM...CSAK AZ MARADT MEG H NAGYON SZEGYELTEM MAGAM H IGY BELETTEM AZ EGESZ OSZTALY ELOTT EGETVE....
2010. szept. 19. 07:47
 43/45 anonim válasza:

nem volt túl überciki de ma történt..

ünneplőbe kellett menni suliba én meg hát amellett hogy elég kicsi csaj vagyok de mindig deszkás cipőket hordok és jó nagyokat tudok benne lépni van egy menettempóm..

na de ma magassarkú csizmban jövök a város kellős közepén már nagyon fájt a lábam délután de nyugtáztam h túléltem az összes lépcsőt majd menés közben mikor a fülemben szólt egy "érdekes" zene (én imádom de nem lényeg nem irom le a címét :D) estem egy akkorát..pont a központi forgalomnál a járdán..csak mindneki engem nézett de én oylan jót röhögtem :'DDDDDDDDDDDDDD

2010. okt. 22. 17:51
 44/45 anonim válasza:

Most történt nem rég:D A srác, akibe nagyon bele vagyok esve (Ha meglátom, hányinger, pánikba esek, el akarok rohanni onnan, ha nem látom, rohadtul hiányzik..), visszajött sulit látogatni, lent volt a büfében, én ragaszkodtam ahhoz, hogy lemenjek az udvarra, legjobb barátnőmmel, aki jött velem. Messziről néztem a srácot, aki a büfé bejáratánál álldogált, aztán megláttam, hogy jön fölfelé az udvarra, pánikba estem,hogy túl közel lesz hozzá, mi van, ha esetleg köszön, én meg lesokkolódok. Elkezdtem ordibálni bnőmnek, hogy azonnal induljunk el befelé, mert még talán elkerülhetem, bnőm viszont épp beszélt valakivel, erre rángattam a karját mint egy őrült, szerencsére jött utánam, viszont addigra a srác is közelebb került hozzánk, én elkezdtem mindenféle hülyeséget dumálni hangosan összefüggéstelenül, nem igazán tudom miért, aztán odanéztem, Ő egyre közelebb ért, ott teljes pánikroham, és mint egy őrült elkezdtem rohanni befelé..felrohantam a lépcsőn, közben majdnem hasra estem, sírtam, lihegtem, majdnem hánytam..Srác meg jön utánam fel a lépcsőn, én lenézek ijedt képpel rá, aztán rohanok tovább, sikeresen elérem a termünk ajtaját, amin berontok, az ajto mellett álló osztálytársamra ráordítok, hogy: "Csukd be az ajtót, megölöm magam!" mindenki más hallotta az osztályban, szerencsére nem kérdezték mi bajom..aztán beálltam a sarokba arccal a falnak és végigsírtam a szünetet, plusz az utána következő órát, miközben olyan szarul voltam, azt hittem ott hányom el magam, és vagy ezerszer elmondtam magamnak, hogy "Úristen, mekkora hülye vagy..". Óra után kiküldtem bnőmet körbenézni, nincs e a környéken a srác, addig ki sem mertem menni, aztán úgy rohantam haza mint valami paranoiás..folyamatosan hátrafele nézegettem, és nem mertem megállni egy helyben.

Hazaérve vártam, hogy bejelentkezzen skype-n a srác, de nem kérdezett semmit, csak közölte, hogy látott, meg hogy "hahahah". Így elmondva elég vicces, de életem egyik legrosszabb napja volt.

:D

2013. szept. 26. 23:48
 45/45 anonim ***** válasza:

Utolsó. Úristen még nem hallottam hogy ennyire szerelmes legyen vki xD

Én sztorim:

Nemrég volt a gólyatáborban este volt és ilyen bátorságpróbát tartottak a felsőbbévesek meg a tanárok.

Megnézetek velünk egy horrirfilmet aztán kiküldtek az erdöbe(persze sötétben). És először a háztól az erdőig egy pali veetett minket amikin kapucni volt balta a kezében és meg volt dőlve mint egy zombi. Nem nagyon ilyedtem meg és kérdezem a barátnőmet h "ki ez?" Mire visszakérdez "ki?" Én meg : "hát ez e *mögöttem állt és a vállam fölött rámutattam*. Hát azóta "ez e " tanárúrnak hívjuk mert később kiderült h tanár xD nem volt annyira égès de vicces volt.

2013. okt. 30. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!