Mi volt életed legboldogabb és legszomorúbb eseménye?
legboldogabb hogy megszülettem ilyen jó családba és jó körülmények közé:) meg hogy kaptam egy kiskutyát(yorki) amikor megláttam sírtam a boldogságtól:) most is itt ugat:)
legszomorubb,talán most van..kicsit pánikolós lettem,mindig azon aggodom hogy mi a bajom,utálom 2011et:(remélem jobb lesz:)
14L
Legszomorúbb a papám halála, illetve, mikor megtudtuk, hogy beteg.
Legboldogabbat nem tudom, most hirtelen nem tudnék kiemelni egyet sem. :) Mikor felvettem gimibe, egyetemre, mikor kiscicáim lettek (mármint nem én szültem őket :D), barátokkal/családdal/párommal közös események... hát elég sok volt szerencsére, talán ezért nem tudok választani.
23L
*felvettek
Ma nem az erősségem az írás. :D
Életem legrosszabb élménye mikor énekelnem kellett az osztály elött 8. ált; mert csak úgy engedett át a tanár év végén, ha legalább egyszer éneklek.
Gurult mindenki a röhögéstől, a tavaszi szél vizet áraszt c. dalt énekeltem:-)
Általánoshoz köthető a legjobb élmény is. Hetedikben a csajok összegyültek, félrehivtak és elmondták hogy úgy itélik meg nekem van a legnagyobb:D
Ez egy meghatározó élmény volt:-)
Nekem is a legrosszabb, amikor megtudtuk, hogy beteg a nagypapám, és éreztem műtéte előtt, hogy baj lesz, a legfájdalmasabb az volt, hogy megvalósult az érzésem...:(
A legboldogabb? nem tudom... Talán a kiskutyám érkezése, talán a szalagavató, sok öröm van, de olyan extra kiemelkedő nincs, mert sok olyan van, ami legszebbnek indult és rossz érzés lett.
20/L
A legszomorúbb, hogy imádott kiskutyám (törpetacsi) 16 évesen meghalt. :'( Tavaly közvetlenül Karácsony előtt.
A legboldogabb, drága kislányom születése két éve :) :) :) Gyorsan megy az idő.
A kislány a mai napig keresi a kutyust...
legszomorúbb: mamám halála
legboldogabb: 2 napja eljegyeztek:)
sok szomorú és boldog pillanatom volt még, de ez a kettő a legkiemelkedőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!